s7 edge Bu cihaz Sıfırlandı Sorunu Telefonu açamıyorum Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

zero1122

Üye
    Konu Sahibi
s7 edge Bu cihaz Sıfırlandı Sorunu Telefonu açamıyorum Lütfen Yardım
Smasung s7 edge Bu cihaz Sıfırlandı Sorunu Telefonu açamıyorum. ben telefonu gmail ile senkonize ettim, telefon benim mail adresimi girmemi istiyor, yani en sonunda lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kulanarak oturumu açın diyor ve telefon açılmıyor orjinal rom u tekrar kurdum odin den gene değişmedi twrp yi kuramıyorum yardımız lazım şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yardımlarınızi bekliyorum
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
öncelikle telefonun sim kart ve hafiza kartini cikartiniz .

1- Telefonu Kapalı Konumuna Alin Power Tuşundan Kapatiniz.
2- Telefonun Orta Tuşu Ve Power tuşuna Basili Tutun Yani ( Orta Tuş ve Acma Kapama Tuşuna Basili Tutun )
3-Karşiniza android system recovery Ana Menüsü Acilacaktir. Bu Menüden Telefonun Ses + - Acma Kapa Tuşu İle ( wipe data / factory reset ) Üzerine Gelin ve Orta Tuşa Basin .
4.Canfirm wipe of all user this can not be undone ve no-no secenekleri vs. gelecek orta sıralarda ( Yes--delete all user üzerine gelin ) ses +- acma kapama ile ondan sonra orta tuşa tekrardan basin ve bekleyin . bir işler yapacak 5-6 sn bişey ve daha sonra tekrardan android system recovery menüsüne gelecek .

5-En üsteki reboot yazi üzerine gelip orta tuşa basin telefon kapanip acilacak ve acildiktan sonra ekranda bir müddet samsung yazisi yazacaktir 1-2 dk . daha sonra google hesabini etkinleştirmek istemiyorum diye onay işareti var en aşağida sağda o onay işaretinin üzerini dokumatikten tıklayin pasiv duruma geldikten sonra ileri deyip ve bekleyin 1-2 dk . ondan sonra telefonunuz fabrikasyon ayar ile acilacak ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

not : egerki android system recovery menüsünden en son rebootu tıkladiktan sonra cihaz kapanip acildiktan sonra samsung yazisinda takılı kalirsa telefonunuzu power tuşundan yani kapa ac tuşundan kapatip acin ve 5 -maddeden devam edin .
 
  • Beğen
Tepkiler: burakokan15


Üst Alt