Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S60V5 TV İzlemek[Yardım!]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun246
Üye
Konu Sahibi
S60V5 TV İzlemek[Yardım!]
Arkadaşlar C5-03 Telefonum Var. SPB Tv Mundu Tv Denedim 2 side Çalışmıyor. SPB Tv Yayını Açmıyor Mundudada Türk Kanalları Yok Yardımcı Olursanız Sevinirim.
cihan83
Üye
Mrb arkadasım du ben saana verıyom sımdı lınk
--------------- Ekleme ---------------
BUYUR BENDE COK ARADIM YA CALSIMIYO YADA SES SORUNU VAR SONUNDA COZDUM HAFIZA KARTIMDAN UPLOAD LADIM SANA KULLANIYORUM SUANDA SES VE GORUNTU SORUNU YOKTUR
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pcwolf
Üye
Bende de sbt tv yüklü ama kendi modemimde izleyemiyom, başka modemde izleniyor. İkisinde de airties modem var, benim hız 6 mbit olduğu halde görüntü hiç gelmiyor.
sertacusta
Üye
bu proram kayıt gerektiryormu gerekkiyorsa nereden kayıt olacagız link lütfen
Arkadaşlar C5-03 Telefonum Var. SPB Tv Mundu Tv Denedim 2 side Çalışmıyor. SPB Tv Yayını Açmıyor Mundudada Türk Kanalları Yok Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Arkadaşım ben televizyon izleme hakkında bişey bilmiyom bana yardımci olursanız sevinirim televizyon için hat önemlimi üyelik varmı program indiripdemi izliyoz indirmedende oluyo mu yardım ci olursanız sevinirim