Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S5233W wi-fi özelliği..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rose34
Üye
Konu Sahibi
S5233W wi-fi özelliği..
Slm samsung star wi-fi aldım. Wi-fi özelliğini sorun yaşamadan kullanabilmem için ilk aşama da neler yapmam gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Slm samsung star wi-fi aldım. Wi-fi özelliğini sorun yaşamadan kullanabilmem için ilk aşama da neler yapmam gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle menüyü açarak diğer menüye geç (ana menü yanında bir simge var ona dokunarak iletişimler kısmına geç) Önüne gelen menüde 2nci ekrana geç (ekranı kaydırarak) orada wi-fi seçeneği var onu aç ve yuvarlak buton içerisindeki wi-fi yazısına dokunarak etkinleştir. Sonrasında da "Ara" kısmına dokunarak kablosuz ağları listele ve bağlanmak istediğini dokunarak seç (şifre var ise açılacak menüden şifre kısmını bularak şifreni yaz) sonrasında da kaydet de ve tekrar wi-fi ekranına dön. Cihaz kaydettiğin ağa bağlanacaktır ve sonrasında da internete girmeden evvel hangi uygulamayı kullanıyorsan seçeneklerden bağlantı olarak bulduğun kablosuz ağı seç. Sonrasında da telefonunda ücretsiz internetin tadını çıkart..
Biraz karışık oldu ama mümkün olduğunca cihazın menüsüne sadık kalarak anlatmaya çalıştım,umarım işini görür bu anlatım
rose34
Üye
Konu Sahibi
Ben hallettim o işi çok tşkr edrim yine de ilgin için
olsun,en azından cevapsız kalmamış oldu soru (belki başkasının işine yarar )
aydin_ku
Üye
ya arkadaşlar bende aynen öyle yapıyorum ama yinede bağlanamıyorumm. ilk aldığım gün bi kere bağlandım sonra bi daha bağlanamadım ne yapmam lazım biraz yardımcı olurmusunuz acaba şimdididen çook sağolun
zpaqeddie
Üye
Bende ilk aldığımda girdim birkere sonra şifre filan tamam bağlan diyorum bağlantı kesildi diyor bir kaç saniye sonra.
LanzaMientos
Üye
Arkadaşlar bende 15 gün önce aldım aynı sorunu bende yasadım ancak kurcalaya kurcalaya cözdüm :
Uygulamalar > wi-fi > bağlanıcağınız ağı seçiyorsunuz baglan veya ekle diorsunuz ve kimlik denetim türünü wpa veya wpa2 yapıorsunuz wpa2 önerilir şifrenizi girip kaydediorsunuz hepsinden cıkıp menü > tarayıcı > ayarlar > tarayıcı profilleri kablosuz ağınızn ssıd ini seciorsunuz bu kdr