S5233w ve Voip programı (sip)

Sponsorlu Bağlantılar

oakturka

Üye
    Konu Sahibi
S5233w ve Voip programı (sip)
Arkadaşlar,
Samsung S5233w modeline uygun Sip özelliği olan bir voip programı var mı?

ASTANA

Üye
Fring i denemenizi öneririm.

Paranoya

Paranoya

Üye
abi sip ne voip ne bana açıllarmısın lütfen bende samsung star kullanıyorum ama böyle bişeyi ilk defa duydum ..

oakturka

Üye
    Konu Sahibi
Fring i denemenizi öneririm.

Henüz bu model için desteği yok...
Başka bir program buldum ama o program aylık 5$ istiyor. Tüm java desteği olan telefonlarda çalışıyor.
Adresi:

Bu programla internet üzerinden telefon görüşmesi yapabiliyorsun...

yolcu_d

yolcu_d

Üye
peki pek alakalı olmayabilir ama mesela bilgisyardan facede video izliyoruz ya onun aynısını starda izlemek mümkünmü böle bi prugram varmı cepten nete girdim ama videolara bakamıyorum yardımcı olursnaız sevinirim

oakturka

Üye
    Konu Sahibi
peki pek alakalı olmayabilir ama mesela bilgisyardan facede video izliyoruz ya onun aynısını starda izlemek mümkünmü böle bi prugram varmı cepten nete girdim ama videolara bakamıyorum yardımcı olursnaız sevinirim
Opera mini kullan....

emrekozakemre

Üye
star için flash player varmıdır acaba eğer varsa manyak olur okey bile oynarım faceden :D

thepsiko

Üye
yok kardeş starda flash player bu teli güzel die aldım hep bi sorun çıkıo :s

emirhans

Üye
telefon kesinlikle bi kullanıcının bütün isteklerini yerine getiriyor ben çok zamandır nokia symbyan programları ile ilgileniyor ve nokia kulanıyorum ancak görütüsü ve içerigi kullanışı amatörce oldugundan ve kaba bir görüntüsü oldugundan telefonumu degiştirmeye karar verdim iphone almaya gittim ve s5233w samsung alıp çıktım dedim telefon budur.. ;)

gunay45

gunay45

Üye
telefon kesinlikle bi kullanıcının bütün isteklerini yerine getiriyor ben çok zamandır nokia symbyan programları ile ilgileniyor ve nokia kulanıyorum ancak görütüsü ve içerigi kullanışı amatörce oldugundan ve kaba bir görüntüsü oldugundan telefonumu degiştirmeye karar verdim iphone almaya gittim ve s5233w samsung alıp çıktım dedim telefon budur.. ;)

aynen katılıyorum bende s5233w almadan önce 3 telefon arasında karasız kalmıştım 5800 5230 ve s5233w. ilk olarak 5800ı aradaştan aldım ve kullandım bence s5233w den tek farkı 3g ve flash ı olması bunun dışında s5233w nin eline su bile dökemez hem goruntusu hemde kullanım olarak 5230 u zaten s5233w yi gordukten sonra bakmadım bile yani 400 tl verdim ama maaşallah 10numara telefon s5233w ...

• Beğen
Tepkiler: s.s.klc

horizon_1905

Üye
Peki arkadaslar bende s5233w kullaniyorum yalniz fotograf cekmesi benim hic hosuma gitmiyor.sanki 1.3 gibi cekiyor goruntu kalitesi baya bir dusuk sizinkidemi oyle yoksa benim ayarlardami bir sorun var.sayet sizinki oyle degilse bana ayarlarinizi bir yazinda benimki ile kontrol ediyim.yazandan allah razi olsun :)

gunay45

gunay45

Üye
Peki arkadaslar bende s5233w kullaniyorum yalniz fotograf cekmesi benim hic hosuma gitmiyor.sanki 1.3 gibi cekiyor goruntu kalitesi baya bir dusuk sizinkidemi oyle yoksa benim ayarlardami bir sorun var.sayet sizinki oyle degilse bana ayarlarinizi bir yazinda benimki ile kontrol ediyim.yazandan allah razi olsun :)

valla dostum ben fotoğraf çekiminden gayet memnunum gece çekiminde gece moduna aldığında bile ışıklı ortamdaymışsın gibi çekiyo gündüz çekilen fotoların ortama göre değişiyo ve en az 1mb lık resim çekiyo gayet kaliteli yani

horizon_1905

Üye
kardes ben o zaman çıldıracagım benimki iğrenç otesi bir cekim yapıyor bana ayarlarını göndere bilirmisin resimli hali ile lütfen . beni tek memnun etmeyen özelliği bu. buyuk ihtimalle ben ayarlarını degistirdimçşonun içindir.

sychote

Üye
fotograf cekımınden ayarlara gır çekim kalıtesını ve pixelini yükselt oradan... büyük ihtimalle bu yüzdendir

furkan3370

Üye
arkadaşlar telefon süper ama birde windows mobile fln yuklense veya windows mobile benzeri programlar varmı sizin bildiğiniz??

Üst Alt