Fring i denemenizi öneririm.
Opera mini kullan....peki pek alakalı olmayabilir ama mesela bilgisyardan facede video izliyoruz ya onun aynısını starda izlemek mümkünmü böle bi prugram varmı cepten nete girdim ama videolara bakamıyorum yardımcı olursnaız sevinirim
telefon kesinlikle bi kullanıcının bütün isteklerini yerine getiriyor ben çok zamandır nokia symbyan programları ile ilgileniyor ve nokia kulanıyorum ancak görütüsü ve içerigi kullanışı amatörce oldugundan ve kaba bir görüntüsü oldugundan telefonumu degiştirmeye karar verdim iphone almaya gittim ve s5233w samsung alıp çıktım dedim telefon budur..![]()
Peki arkadaslar bende s5233w kullaniyorum yalniz fotograf cekmesi benim hic hosuma gitmiyor.sanki 1.3 gibi cekiyor goruntu kalitesi baya bir dusuk sizinkidemi oyle yoksa benim ayarlardami bir sorun var.sayet sizinki oyle degilse bana ayarlarinizi bir yazinda benimki ile kontrol ediyim.yazandan allah razi olsun![]()
abi sip ne voip ne bana açıllarmısın lütfen bende samsung star kullanıyorum ama böyle bişeyi ilk defa duydum ..