..::s40 mobile webcam::..

Sponsorlu Bağlantılar

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
..::s40 mobile webcam::..
msnde yazışırken qörüntülü uyqulama mı istiyosunuz buyrun size s40 mobile webcam..

• Beğen
Tepkiler: zafer(umut), karaca156, tokayto ve 11 diğerleri

redragonn

redragonn

Üye
baba msnde yazışıyonda bilgisayar msn mi telefondaki mi? ayrıca eğer bilgisayar içinse bilisayarda bluetooth kurulu olması geremezmi

aslında gidelim nokia nın şirketine diyelimdki kardeşim bizi 3g ile uyraştırma 3g si olna avr olmayan var yap bi tane cepwebcam cep telefonunda yazışırken kamerayla konuşak dimi?

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
baba msnde yazışıyonda bilgisayar msn mi telefondaki mi? ayrıca eğer bilgisayar içinse bilisayarda bluetooth kurulu olması geremezmi

aslında gidelim nokia nın şirketine diyelimdki kardeşim bizi 3g ile uyraştırma 3g si olna avr olmayan var yap bi tane cepwebcam cep telefonunda yazışırken kamerayla konuşak dimi?

3g özelliqi olması qerekiyor bilqisayar msn i deqil mobile msn webcam pro su.
ayrıca cep webcam önerisi fena deqil ;) sen bi uqra şirkete:oke:

ycg35

ycg35

Üye
şebeke bağlantısı gerekiyor..

iskenlii

iskenlii

Üye
bence saçma sapan bişey

1000rr

1000rr

Üye
of be uğraştımız şeye bakk hehh

ycg35

ycg35

Üye
B16 harbi saçmaladın işte ya bn sadece programı kullanmak isteyen arkadaşlar içn bi uyarı maksadında yazdım şebeke bağlantısı gerekiyor diye yoksa cep telefonları konusunda sndn çok bilgim var bunu bilmicek birisi değilim ayrıca programı çok yanlış açıklamışsın bu programın msn le cart la curt la hiçbir alakası yok program telefonunuzun kamerasını şebeke bağlantısını kullanarak görüntüyü bilgisayarınızdan aktarmanızı sağlıyor denemenizi tavsiye etmem zaten çok kntr gider..

ultraslan07

ultraslan07

Üye
saol bi deniyelim bakalım

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
B16 harbi saçmaladın işte ya bn sadece programı kullanmak isteyen arkadaşlar içn bi uyarı maksadında yazdım şebeke bağlantısı gerekiyor diye yoksa cep telefonları konusunda sndn çok bilgim var bunu bilmicek birisi değilim ayrıca programı çok yanlış açıklamışsın bu programın msn le cart la curt la hiçbir alakası yok program telefonunuzun kamerasını şebeke bağlantısını kullanarak görüntüyü bilgisayarınızdan aktarmanızı sağlıyor denemenizi tavsiye etmem zaten çok kntr gider..

kardes ben aptal qibi mi qörünüyorum sence?öncelikle konuya paylaşıma sayqılı ol ben sonuçta istemesem paylaşmam buna zorunlu deqilim iyi niyetimizden arkadaslarla paylaşmak istiyorum bi ikincisi de diyorum ki aptal filan deqilim ben proqramı denemeden koyacak kadar!!
denedim we 3qp olan cihazda msn den qörüntülü olarak konuşma yapabiliyosun ben de bunun için paylaştım konuyu saptırma bilqisayardan aktarım filan diyerek milletin kafasını karıstırma!!!

--------------- Ekleme ---------------

bence saçma sapan bişey

sayqılı ol!! senin telefon 3qp özelliqi yoksa ben napimm??

--------------- Ekleme ---------------

of be uğraştımız şeye bakk hehh

aynı şey sanada qeçerli kardes beqenmediyseniz monitörün saq üst kösesinde close butonu war tıklamakla özqürsünüz..!!

ycg35

ycg35

Üye
aman bee snde hemen büyütüyon herşeyi.. asabimsn krdş.. (sadece bir soru)

judge_63

Üye
Arkadaşlar Ben Normalde N73 Telefonumu Pc De Web Cam Olarak Kullanıyodum Ama şimdi 6300 Aldım Ve Onun Programını Bulamadım Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba

ufuk023

Üye
böyle webcam olmaz kimse denemesin

6500

6500

Üye
teşekkürler

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben Normalde N73 Telefonumu Pc De Web Cam Olarak Kullanıyodum Ama şimdi 6300 Aldım Ve Onun Programını Bulamadım Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba

Usb yi takınca secenek sunmuyo mu sana?

kissbaby

kissbaby

Üye
Usta Ne Çok Tartışıosunuz B16 iLe yaw :D DarıLmayın ama Düşman Gibisiniz ... :D

morty

morty

Üye
GPRS e ne gerek var ztn maksat bulututla bağlanmak ç

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
şimdi bi işime yaramıo ama belki ilede yarar malum teknoloji baya ilerliyo belki bizimde 3g li bi telimiz olur :)

dgntkn

Üye
hiç güzel değilmiş abi ben bilgisayardan zannettim

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
eyvallah denıyelım bakalım..

Takipçi Satın Al

Üst Alt