S3 Rom tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Blue023

Üye
    Konu Sahibi
S3 Rom tavsiyesi
Arkadaşlar s3 telefonuma custom rom yüklemek istiyorum şuan 4.3 yüklü şarjı iyi giden herşeyi çalıştıran bi rom önerirmisiniz selamlar..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Quad Core Manager +, pil tasarrufu için en üst ve en mükemmel çözüm!

Quad Core Manager +, çekirdeğiniz üzerinde kontrol sağlamak için bir uygulamadır. QCM +, istediğiniz zaman çekirdeğini kapatmanıza / açmanıza izin verir, böylece çok fazla pil tasarrufu yapmanıza yardımcı olur!

QCM +, büyük bir özellik kümesine sahiptir, en dikkat çekici özellikler şunlardır:

- Elle Çekirdek Kontrolü: Bu uygulama çoğunlukla düğmelerden ve metinlerden oluşturulmuş oldukça çekici ve etkileşimli bir UI sağlar; yalnızca bir çekirdeği kapatmak için bir düğmeye basmanıza ve onu açmak için bir başka düğmeye basmanıza izin verir. Ne kadar basit! Dahası, QCM +, çekirdeğinizin mevcut durumlarıyla senkronize olmanızı sağlamak için çekirdeğinizin durumlarını zaman uyumsuz olarak kontrol eder!

- Kalıcı Mod: Bazı telefonlar çekirdekleri cılıv bir şekilde kontrol edecek şekilde programlanmıştır! Bu kalıcı mod (menüde bulunur), bu uygulamanın dışında çekirdeğin% 100 kontrolünü sağlayacak olan sistemin ve başkalarının başka çekirdek statüsünü değiştirmesini sınırlar!

- ACOO: Ekranınızı kapattınız ve çekirdeğiniz hala uyanık pil tüketiyor. Ama neden ?! Bu uygulama çözüm! QCM +, çekirdeğinizi kullanmadığınızda kapatacak olan Otomatik Çekirdekler Açma / Kapama (ACOO) hizmetini etkinleştirmenize ve ekranınızı tekrar açtığınızda açmanıza izin verir! Artı, hangi çekirdeği kapatmak ve açmak istediğinizi özelleştirme yeteneğini ekler ve çekirdeğinizi açma / kapatma için iki gelişmiş ve alternatif moda sahip olma seçeneğinizi ekler!

- Start Boot On: Zaman kazandırır! Her yeniden başlattığınızda ACOO ve Kalıcı Mod hizmetlerini yeniden başlatmak için QCM + uygulamasını yeniden açmanız yerine, önyüklemeden otomatik olarak başlayacak! Tabii ki bu isteğe bağlıdır ve etkinleştirmek için varsayılan olarak devre dışıdır, Menü> Açılışta Başla'ya basın!



PlayStore'da Dört Çekirdekli Yönetici +:


  • UYARı: Çekirdeklerinin kendi tarafından yeniden etkinleştirildiğini veya yeniden devreye girdiğini gören kullanıcılar için Menü> Etkin Kalıcı Modu Etkinleştir> Etkinleştir'e gidin, umarım çalışır şekilde çalışır, aksi takdirde cihazınızın uyumlu olmadığını biliyorsunuz Bu uygulama ile!
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

ibrahim 42
Cevap
6
Görüntüleme
169
Hasand.
Cevap
0
Görüntüleme
496
muratbahtiyar
Cevap
3
Görüntüleme
277
ömer talat katı
Cevap
2
Görüntüleme
366


Üst Alt