alpbsn
Üye
Rusyada BBM sorunu.. Lutfen !!!
Merhaba arkadaaslar bende tabsiyeler uzerine BB (9700) kullanimina yeni baslayanlar arasindayim, telefonumu Rusyadan MTS Gsm sirketinden MTS sim karti ile aldim.BIS uyeligimi yaptirdim.Ardindan BBM kurdum cihazima yuklemenin ardindan bataryayi cikartip taktim,BBM aktiflestirmesini yaptim BBM kaydi tamamlanmistir uyarisinin ardindan BBM'iyi sorunsuz olarak kullanmaya basladim.Fakat cihazi bir kez kapayip actigim zaman " BT ilkesi cercevisinde devre disi birakilmistir" uyarisini aliyorum ve BBM kendiliginden kapaniyor 2sn. icerisinde,eger hic calismayacak olsa ilk yuklemenin ardindan calismaz yalnis mi dusunuyroum
((
Arkadasimda benimle birlikte 9000 satin aldi ayni MTS sirketinden ayni BIS ayarlarini yaptirdi fakat onda bu tarz bir sorun yok butun ozellikleri kullanabiliyor... Bu konu hakkinda yardimci olabilecek birisi var mi ?
((Arkadasimda benimle birlikte 9000 satin aldi ayni MTS sirketinden ayni BIS ayarlarini yaptirdi fakat onda bu tarz bir sorun yok butun ozellikleri kullanabiliyor... Bu konu hakkinda yardimci olabilecek birisi var mi ?