Rüştü'den öz eleştiri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Rüştü'den öz eleştiri
Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü Reçber, bu sezon bu kadar kötü olmayı beklemediklerini, çok rahat şampiyon olabilecekleri bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Protex El Yıkama Zili Projesi kapsamında, Darüşşafaka İlköğretim Okulu'nda çocuklara uygulamalı el yıkama öğreten Rüştü, törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon bu kadar kötü olmayı beklemediklerini belirterek, “Belki de en rahat şampiyon olabileceğimiz sezondu. Ancak kendi hatalarımızdan dolayı bu duruma geldik. Bunun farkındayız. Camianın beklentilerine yanıt veremediğimizi biliyoruz. Bu sezon yaptığımız hataları gelecek sezon tekrarlamayacağız” dedi.

Tecrübeli kaleci, kimin şampiyon olacağı yönündeki soruyu ise “Hak eden olsun” diye yanıt verdi.

Takım arkadaşı Hakan Arıkan'ın Diyarbakırspor maçında kaleye geçmek istemediği yönünde çıkan haberlerle ilgili soru üzerine Rüştü, “Bu diyaloğun geçtiğine ihtimal vermiyorum. Ben duymadım. Bu konuda ben öyle bir konumdayım ki, bir tarafta takım arkadaşım var, bir tarafta yönetim var. Böyle bir olay olduğunu bilmiyorum. Böyle bir diyalog geçmişse ki ben ihtimal vermiyorum, doğru bir diyalog değil. Ama geçtiğini zannetmiyorum” diye konuştu.

Rüştü, teknik direktör Mustafa Denizli'nin sağlığı konusunda ise “Durumu gayet iyi. Sağlığına kavuştu. Gelecek sezon daha iyi olacaktır” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt