Rustu transferi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Rustu transferi
Fenerbahçe, bu transferi ucuza kapatmanın yollarını ararken, Barcelona Kulübü ve milli kaleci, mümkün olduğu kadar çok para kazanmayı amaçlıyor. Kıran kırana geçen pazarlığın önümüzdeki hafta sonuçlanması bekleniyor.

F.BAHÇE, bonservisi Barcelona'da olan Rüştü Reçber'i takımda tutmak için çalışmalarını sürdürürken, tarafların bu konuda müthiş bir taktik savaşı verdiği belirtildi. Sarı lacivertli yönetim, bu işi ucuza bitirmenin yollarını arıyor, buna karşın Katalan ekibi ile milli kaleci, mümkün olduğu kadar çok para kazanmaya çalışıyor.

Bonservisi bedelsiz ama

Rüştü'yü geçen yıl bedelsiz kiralayan ve yıllık ücreti olan 1 milyon 750 bin Euro'nun yarısını Barcelona'ya ödeten Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli kaleciyi yine aynı şartlarda almayı planlıyor. Buna karşın Katalan kulübünün yetkilileri, "Rüştü için bonservis parası istemiyoruz. Ancak, yıllık transfer ücretine artık karışmayız. 1 milyon 750 bin Euro'nun tamamını siz ödeyeceksiniz" cevabını verdi. Pazarlığın diğer ucundaki Rüştü Reçber ise aldığı yıllık ücreti düşürmemeye çalışıyor. Milli kalecinin her iki kulübün yöneticilerine, "Ben yıllık kazancımda kesinlikle indirim yapmam. Eğer anlaşamazsanız Barcelona'da kalırım. Oynasam da oynamasam da nasıl olsa aynı parayı alacağım" dediği ifade edildi.

Kutlualp İspanya'ya gidiyor

Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, bu transferi çözüme kavuşturmak için önümüzdeki hafta İspanya'ya giderek Barcelona yöneticileriyle bir araya gelecek. Bu arada Rüştü'nün, sarı lacivertli yöneticilerin kendisiyle hiç görüşmeden Barcelona ile masaya oturmasından rahatsızlık duyduğu belirtildi. Katalan kulübünün, Fenerbahçe ile anlaşma sağlanamaması durumunda Rüştü'ye talip olan bazı Avrupa kulüplerinin tekliflerini değerlendirmeye alacağı bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt