Rum usulü tören

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Rum usulü tören
Rum usulü tören!

Trabzon cephesi, Kıbrıs Rum Kesimi'nde karşılaştığı aramaların aynısını Famagusta kafilesine uyguladı. Havaalanında ayakkabılarının içine kadar bakılan Rumlar, sinirden adeta küplere bindi :haha:

SEFA KARAHASAN


Trabzonspor ile Famagusta arasında oynanan ilk sınav öncesinde Bordo-Mavili futbolcular, maçın oynandığı stada girerken moral bozucu bir uygulama ile karşılanmış ve oyuncular ayakkabılarının içine kadar aranmıştı. Maç öncesinde gündeme damgasını vuran Rum usulü tören, rövanş için Türkiye'ye gelen Famagusta kafilesine aynen uygulandı. :haha:
Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi, 156 kişilik kalabalık grupla Türkiye'ye gelirken, havaalanında sıkı aramadan geçti. Kafilede yer alan herkesin bavulları açtırılıp, ayakkabıları çıkartılarak kontrol edilirken, polis köpekleri de aramalara yardımcı oldu. Trabzonsporlu futbolculara aynı uygulamayı yapan Rumlar'ın olaya çok sinirlendiği gözlendi.

UEFA'ya şikayet
Famagustalı yöneticilerin, gelişmeleri UEFA'ya bildirip, "Trabzonspor kafilesine havaalanında bu uygulama yapılmadı. Sadece stat girişinde futbolcular arandı" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Rum kafilesinde AB Parlementosu'na üye iki milletvekilinin de yer aldığı ve bu gelişmeyi siyasi platforma taşımayı planladığı bildirildi.
Kafile Başkanı Andreas Papandelli, havaalanında yapılan uygulamayı şiddetle kınadı. Papandelli, aramalar sırasında polislerin kafilelerinde yer alan bir bayanı köpekle korkuttuğunu iddia etti.
Tüm iddialara karşın Trabzonsporlu yöneticiler, Rum ekibini bir dakika bile yalnız bırakmadı. Famagusta ekibini otele taşıyacak olan otobüsün gecikmesi üzerine Bordo-Mavili yöneticiler kulübün otobüsünü Rumlar'a tahsis etti.

Taraftar korkusu

Anorthosis Famagusta'nın menajer oyuncusu Ketsbaia, Türkiye'ye tur için geldiklerini açıkladı. Ekibine güvendiğini söyleyen Ketsbaia, "3-1'lik önemli bir avantajla sahaya çıkacağız. Tek korkumuz statta yaratılacak olan atmosfer. Biz politikacı değiliz. Türkiye'ye futbol oynamaya geldik. Havaalanı dışındaki tüm misafirperverlikten memnunuz" yorumunu yaptı.
Famagusta, Trabzonspor rövanşının son hazırlıklarını dün gece Avni Aker Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Rum ekibi stada geliş sırasında sıkı bir şekilde korundu.
Bu arada ilk maçta gol atan Favos, yine fileleri havalandırmak istediğini açıkladı. Golcü oyuncu, "Türkiye'de de sürpriz yapmak istiyoruz. Turu bırakmayacağız" dedi.

Papaz pilav yemez!

Kıbrıs Rum Kesimi takımı Anorthosis Famagusta, Trabzonspor karşısına 3-1'lik skor avantajıyla çıkacak olmasına karşın tedbirleri elden bırakmıyor. Rum ekibi, kritik 90 dakika öncesinde Türkiye'ye papazla birlikte geldi. Gürcistan'dan davet edilen papazın Kestbaia'nın yakını olduğu öğrenildi. Rum ekibinin başkanı Pandeli'nin yanı sıra yönetici, taraftar ve gazetecilerden oluşan kırk kişilik grup Sümela Manastırı'nı ziyaret etti.

Özel karşılama

Emniyet güçleri havalanında kafileyi didik didik aradı. Özel eğitilen köpekler de görev yaptı. Trabzonsporlu taraftarlar rakipleri sloganlarla karşıladı.

TRABZONSPOR - ANORTHOSIS

Kadrolar
TRABZONSPOR
Jefferson
Emrah
Erdinç
Eller
Celalettin
Adem
Hüseyin
Volkan
Gökdeniz
Szymkoviak
Fatih

A.FAMAGUSTA
Georgalidis
Xenidis
Katsavakis
Poursaitidis
Haber
Ketsbaia
Nikolaou
Samaras
Maragos
Tsitaishvili
Kampantais
(Kinkladze)

72. sınavı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında bugün Anorthosis Famagusta takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa'daki 72. randevusuna çıkacak. Bordo-Mavililer, 39 yıllık tarihinde bugüne dek yaptığı 71 maçta, 29 yenilgi, 27 galibiyet ve 15 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 96 gol atarken kalesinde 113 gol gördü. Trabzonspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçlarına ikinci kez katılıyor.

Nasıl tur atlar

Deplasmandaki ilk maçı 3-1 kaybeden Trabzonspor'a Famagusta karşısında beraberlik ve tek farklı galibiyetler yetmeyecek. Bordo - Mavililer'in Avni Aker'de elde edeceği 2-0'lık skor tur kapısını aralayacak. 3-1'lik galibiyeti durumunda ise maç uzayacak. Bu skorun üstündeki 2 farklı galibiyetler ise rakibe yarayacak. Trabzonspor'a bir üst tura çıkması için 3 veya daha farklı skorlu sonuçlar yeterli olacak.

STAT: H.Avni Aker
HAKEM: G.Lehner (Avusturya)
YAYIN: Show TV / Naklen
CEZALI: Yattara (Trabzonspor)

SAAT: 20.00
 


jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bence trabzon turu atlar
skor tahminim 4-0
HAYDI TRABZON
LAYLAY LAY LAY
OHHOO TRABZZONNN
 
Quattro

Quattro

Üye
eee etme bulma dünyası... :ah:
 

_KadirşinaS_

Üye
Siyasi boyuta taşıyacaklarmış . Taşımayan ş...siz. Ulan zaten Türkiye nin başına bela olmaya yer arıyolar ne çirkef herifler ya.Bide savunmaya bak stad girişinde arama yapıldı. Ulan olayı büyüten zaten sizdiniz.Bunu yaparak bizi kendinize düşman bellediniz.
İyi oldu itlere ,eğer yine vakur Türkiye rolü oynayıpta yok biz centilmenizde yok ööleyiz de ,yok bööleyiz de deyip bu muameleyi yapmasalardı çileden çıkradım.Az bile yaptıları . 1 gece de havaalanın da yatırıp , dandik yemekler verip midelerini bozacaklardı itlerin ......................................................... vs. vs. vs. hızımı alamadım kusura bakmayın :off: :off: :off:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
527
Baydırman
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
341
lazo009
lazo009
Cevap
3
Görüntüleme
460
YaşlıTaşCocuk54
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
384
lazo009


Üst Alt