Rtük'e Dua Edin

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Rtük'e Dua Edin
Veli'nin 2. dakikada pas şiddetini ayarlayamadığı için Beşiktaş'ın erkenden gol bulamadığı andan itibaren Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın eksikliği hissedilmeye başlandı. Tabii ki sezon uzun ve Türkiye ligi gibi sadece adı süper olup geriye kalan çok şeyin üst düzey futbol standartlarının altında olduğu,Oğuzhan gibi estetik oynayanların tekmelerle budandığı bir ligde Ozzy'nin arada sakatlanması normal. Ancak Beşiktaş'ın sezon öncesi kadro planlaması yaparken Oğuzhan'ı yedekleyecek oyuncu olarak teknik heyet ve futbol direktörünün rızası olmadan Sezer'i transfer etmesi normal değil. Hadi bir şekilde alındı, ligin 5. haftasına gelinmişken Sezer'in halen kendisini hazırlayıp kadroya girememiş olması daha da anormal!

Normlardan söz açmışken fizik-kondisyon durumu anneannemin fizik-kondisyonundan hallice olan maçın hakemine ne desek boş! Hakan Gündoğar'ın kulakları çınlasın: İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 gibi Avrupa'nın önde gelen liglerinde tüm hakemlerin sadece devam ettireceği pozisyonda İlker Meral'in Sivok'a çıkardığı sarı karta yorum yapmayacağım çünkü RTÜK var!

''SHAME ON YOU''

Antalyaspor kalecisi Hakan Arıkan'ın ısrarla ''Hayır kart yok hocam, yanlışlıkla oldu'' dediği pozisyonda uzaktan kumandalı ezberci Türk hakemliğinin ''medarı iftiharı''nın Almeida'ya gösterdiği kart için ise külliyen MHK ve TFF'ye seslenip Biliç gibi haksızca 3 maç ceza almayı göze alıyorum: ''Shame on You!''
Dün gece Beşiktaş'ın yenilmesinin tek sebebi tabii ki dünkü hakem değil. Geçen haftaki maçta yapılan psikolojik operasyon kimi olsa negatif etkilerdi. Oyuncular etkilenmiş, kenarda Biliç olmayınca onun ilk 4 haftadaki 4 galibiyette fark yaratan enerjisi takıma yansımıyor. Serdar Kurtuluş ilk haftalardaki formundan çok uzakta. Diarra gibi hızlı forvetler karşısında Escude yavaş kalıyor. Almeida takım hücumuna adapte olacağına takım hücumu sürekli Almeida'nın oyun stiline göre şekil alıyor, bazen fazlasıyla tek boyutlu kalıyor. Yine de son tahlilde geçen haftaki saçmalıklar asıl takımın önünü kesen faktör. Yolu tekrar açmak için saha içi performansı arttırmak yeterli olacak mı? Açıkçası birçok Beşiktaşlı,karşılaşmaları adaletli hakemlerin yönetmesi uğruna maçlara 1-0 yenik başlamaya razı!

Ali Ece / AkşamDoğru da kim anlıyor ki
 


Üst Alt