Ronaldo'dan Mesut Özil'e övgü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldo'dan Mesut Özil'e övgü
İspanyol spor gazetesi Marca'da yayımlanan demecinde Ronaldo, bu sezon takıma dahil olan Mesut ve Khedira'nın mükemmel futbolcular olduğunu ve onlarla birlikte takımın çok güçlendiğini söyledi. Bu sezon çok farklı bir Real Madrid olduğunu ve bunda teknik direktör Jose Mourinho'nun da etkisi bulunduğunu kaydeden Ronaldo, "Disiplin, oyun stili, sahada agrasiflik gibi çok şey değişti. Hepimiz aynı hedef için birlikte çalışıyoruz. Çok tecrübeli, büyük bir teknik direktör. Onunla çalışmak bir zevk. Onunla birlikte birşeyler kazanacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcu sezona iyi bir başlangıç yapmadığını, ancak çalışarak ve moralini yüksek tutarak şu anda iyi bir duruma geldiğini de belirtti. "Son maçlarda goller atmaya başladım ve çok iyi durumdayım. Şu anda süper mutluyum" diyen Ronaldo, "Ancak daha da iyi olabilirim" diye ekledi.

Ligde şimdiye kadar attığı 10 golle gol krallığında 1. sırada olan Ronaldo, sezon sonuna kadar 30 ile 40 arasında gol atmayı hedeflediğini kaydetti.

Öte yandan, Real Madrid'in geçen sezon iki maçta da Barcelona'ya yenilmesinin hatırlatılması üzerine Ronaldo, "Bu yıl bir öncekinden çok farklı. Barça her zaman zor bir rakip, ama Real Madrid bu yıl tamamen farklı. Umarım bu sezon Barcelona maçlarından en az birini kazanırız" değerlendirmesinde bulundu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt