Romaya transfer yasağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Romaya transfer yasağı
Roma'ya transfer yasağı

Roma, bir yıl süreyle oyuncu transfer edemeyecek
FIFA, İtalya'nın Birinci Futbol Ligi takımlarından Roma'nın futbolcu transfer etmesini yasakladı.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Roma'nın geçtiğimiz yıl Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes'in transferinde yaptığı usulsüzlükler nedeniyle bir yıl transferden men edildiğini açıkladı.

Roma'yı 2006 yılı yaz transfer sezonuna kadar hiçbir oyuncu alamayacağı yolunda cezalandıran FIFA, İtalyan takımın ancak bu sürenin dolmasından itibaren futbolcu transferine başlayabileceği uyarısında bulundu.

Mexes'in sözleşmesi sürerken kendilerinden habersiz Roma'ya geçtiği ve futbolcunun İtalyan kulüp tarafından teşvik edildiği şeklindeki Auxerre'in şikayeti üzerine FIFA böyle bir karar aldı.

Serie A'yı şampiyon Juventus'un 41 puan gerisinde tamamlayan ve bu sezon yapacağı transferlerle iddialı bir konuma gelmeyi amaçlayan Roma, FIFA'nın kararını şaşkınlıkla karşıladı.

Roma, sezonun sona ermesiyle birlikte Bayern Mühih'in savunmacısı Samuel Kuffour, Siena'dan orta alan oyuncusu Rodrigo Taddei ve Monaco'dan golcü Shabani Nonda ile sözleşme imzaladı.

FIFA'nın kararıyla bu transferlerin durumu belirsiz bir hale gelirken, Roma kulübü büyük ihtimalle cezaya itiraz edeceğini açıkladı.
 


Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
iyi olmuş valla
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
nonda ile imzalamıstı ne olcak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt