Roger Hargreaves 76. doğum günü Google süprizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Roger Hargreaves 76. doğum günü Google süprizi
Roger Hargreaves,Roger Hargreaves Biyografisi




Charles Roger Hargreaves kimdir?,Roger Hargreaves hakkında bilgi,Roger Hargreaves kitapları,Doodle,

Charles Roger Hargreaves (9 Mayıs 1935-11 September 1988) idi İngiliz yazar ve illüstratör ve çocuk kitapları başta olmak üzere, Sayın Erkek ve Little Miss serisi, okuyucuları genç yönelik çok. parlak renkli, cesurca çizilmiş resimler, kitaplar 'basit ve saçma hikayeler, 20 dilde dünya çapında 85 milyon üzerinde olan, satış yıldır üzerinde 25 için popüler kültürün parçası var olmuştur.



Roger Hargreaves özel bir hastanede dünyaya geldi [2] 201 Bath Road, Cleckheaton, West Yorkshire, İngiltere, Alfred Reginald ve Ethel Mary Hargreaves ve Yüksek Lees büyüdü, Cleckheaton [2] Ayrıca 703 Halifax Road, dışına Şimdi bir hatıra plaketi var ki. O reklam dışarı başlamadan önce babasının çamaşır yıkama ve kuru temizleme işinde çalışan bir yıl geçirdi [1] Fakat onun asıl tutkusu bir karikatürist olmak vardı;. Ve 1971 yılında bir Londra firmasında yaratıcı yönetmen olarak çalışırken o ilk Mr Erkekler kitap, Bay Tickle yazdı. O başlangıçta zorluk bir yayıncı bulma vardı, ama bir kez yaptı, kitaplar üç yıl içinde bir milyondan fazla kopya satan, bir anlık başarı oldu. 1975 yılında Mr Tickle Arthur Lowe tarafından seslendirildi varlık, BBC animasyon televizyon dizisi Mr Men Show denilen daha çıktı.

1976 olarak, Hargreaves onun günlük iş bırakma vardı. 1981 yılında kitap Little Miss serisi ortaya çıkmaya başladı. O da, Pauline Collins ile, sırasıyla, erkek ve Misses dile John Alderton, rivayet edilmiştir 1983 yılında bir televizyon dizisi haline getirilmiştir. Hargreaves 25 kitap Timbuctoo serisi, John Fare ve Roundy ve Squary kitapları da dahil olmak üzere diğer birçok çocuk hikayeleri yazdı rağ
Onun son yıllarda Roger Guernsey yaşadı.

Hargreaves 1988 yılında ani bir inme öldükten sonra, Adam yazma ve yeni hikayeler Sayın Men ve Little Miss karakter çizimi devam etti. Ancak, 2004 yılı Nisan ayında, Christine 28.000.000 £ için, İngiltere’de eğlence grup koryon için Bay Men karakter haklarını sattı. men, en iyi yaptığı 46 Bay Erkekler kitap ve 33 Little Miss kitapları ile tanınır.

Adam, Giles ve ikizler Sophie ve Amelia: karısı ile Christine, Hargreaves dört çocuğu vardı. Sayın Men karakter ilk Adam ne gıdıklamak benziyordu diye sordu babası oluşturulan olduğu bildirilmektedir: Hargreaves yuvarlak turuncu gövde ve uzun, lastik silah, Mr Tickle oldu bir şekil çizdi.

















 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt