Robin Williams Yaşama Veda Etti!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Robin Williams Yaşama Veda Etti!
Amerikalı ünlü aktör Robin Williams bu sabah evinde ölü bulundu.



California'daki evinde ölü bulunan, 63 yaşındaki ünlü aktör Robin Williams'ın intihar etmiş olabileceği belirtiliyor. Acil durum ihbarıyla aktörün evine giden polisler, Williams'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Ölüm nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Zaman zaman alkol ve uyuşturucu problemleri ile gündeme gelen Amerikalı aktör, en son Temmuz ayında kısa süreliğine rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü.

70'lerin sonundan günümüze kadar sayısız yapımda boy gösteren ve seslendirme çalışmaları yapan Williams'ın kariyeri özellikle Günaydın Vietnam ve Ölü Ozanlar Derneği filmlerindeki rolüyle uzun soluklu bir çıkış yakaldı. Zaman içerisinde çocukların büyük beğenisini kazanan aktör Kanca, Balıkçı Kral ve Jumanji gibi filmlerle zirvede kalmayı başardı. Mrs. Doubtfire filmindeki rolüyle bir kez daha beğenileri toplayan usta aktör, bir süre Kuş Kafesi, Yaramaz Harry, Sürpriz Babalar ve Dalgın Profesör gibi komedi filmlerinde rol aldı. Robin Williams'ın en önemli performansı aynı zamanda kendisine Oscar ödüllü kazandıran yapım, 1997 yılında Gus Van Sant'ın yönetmenliğindeki Can Dostum oldu. Matt Damon ile başrolü paylaşan aktöre bu filmindeki performansından ötürü En İyi Erkek Oyuncu ödülü layık görüldü.

Her yıla 1-2 film sığdırmayı başaran ünlü aktör 2000'li yıllara gelindiğinde animasyon filmlerin seslendirme kadrolarının en önemli parçasından biri haline gelmişti. Robotlar, Neşeli Ayaklar ve Küçük Kahraman gibi filmlere sesiyle hayat veren Williams'ı ülkemizde, en son geçtiğimiz günlerde vizyona giren Asabi Adam filmiyle izledik.
 
SHS

SHS

Üye
İyi oyuncuydu, toprağı bol olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt

Benzer Konular

zombaka
Cevap
6
Görüntüleme
445
papakudioflu
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
448
Doğuş Pertez
mürteza16
Cevap
0
Görüntüleme
420
mürteza16
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
256
x-scarface


Üst Alt