"Roberto Carlos ile ilgilenmiyoruz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
"Roberto Carlos ile ilgilenmiyoruz"
Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Roberto Carlos'un kesinlikle gündemlerinde olmadığını söyledi.

Lig bitmeden ve Teknik Direktör Daum'dan rapor almadan transfer ile ilgili adım atmalarının mümkün olmadığını ifade eden Özdemir, yazıldığı gibi Real Madrid'li yıldız futbolcu Roberto Carlos'un kesinlikle gündemlerinde olmadığını bildirdi.

Transfer çalışmalarında teknik direktörden gelecek rapor doğrultusunda hareket edeceklerini vurgulayan Özdemir, "Önümüzdeki yıl için bir yabancı hakkımız var. Bu yabancı da direk oynayacak biri olmalı. İyi bir isim, yıldız bir futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda teknik direktörümüzün isteği çok önemli. Gökdeniz ile ilgilenmiyoruz. Emre ve Nihat konusunda çalışmalara teknik direktörün vereceği rapor doğrultusunda başlayacağız. Bu futbolcuları almak isteriz ama almak kolay değil. Bu oyuncuları Avrupa kulüpleri de istiyor" dedi.

Özdemir, Daum ile önümüzdeki günlerde 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma imzalayacaklarını belirterek, "Büyük ihtimalle Daum ile devam edeceğimizi düşünüyorum. Biz Avrupa'da başarı istiyoruz" diye konuştu.
 


massut

massut

Üye
Roberto gelmeyince yapcak bişey yok :huhu:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gelmeyince mi..???


İlgilenmiyoruz demiş bizimkiler gerçi ilgilensekte bişe değişmez %99 gelmez.. ;)
 
Quattro

Quattro

Üye
Bence Roberto geleceğini daha genç, dinamik isimler üzerine yoğunlaşmalı Fenerbahçe yani şimdi Roberto gelirse 1-2 sene oynar sonra zaten yaşı geçtiği için gözden düşer ama genç bir futbolcu alırsak sol tarafa daha yararlı olur diye düşünüyorum.Tabii dediğim genç futbolcuda roberto ayarında olmalı öyle mahmut hanefi gibi tecrübesiz falan değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt