Robben: "Seneye futbolu bırakmam için..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Robben: "Seneye futbolu bırakmam için..."
Bayern Münih'in kanat oyuncusu Arjen Robben, Şampiyonlar Ligi kupasının bir oyuncunun kariyerinde alabileceği en başarılı olay olduğunu söyledi.

Kicker'a yaptığı açıklamada iki kupaya da ayrı ayrı konsantre olmaları gerektiklerini vurgulayan Robben, "Sadece Şampiyonlar Ligi finaline odaklan mı? Hayır sadece ona odaklanmıyorum. Şampiyonlar Ligi büyük bir hedef ama o maçtan önce Almanya Kupası'nda Dortmund ile mücadele vereceğiz. İki kupayı da kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi finalinin kendileri için daha büyük bir anlamı olduğunu belirten Hollandalı oyuncu, "Ciddi olmak gerekirse Şampiyonlar Ligi bizim için daha öncelikli bir hedef. Bu herkes için böyle. Birisi bana Şampiyonlar Ligi kupası ve Almanya Kupası'nı aynı anda önerse, tereddüt etmeden Şampiyonlar Ligi'ni alırdım." dedi.

Bu sezon futbolu bırakmak için şart koyan kanat oyuncusu, "İki sene önce kendi anneme ve eşime söz vermiştim. Eğer Şampiyonlar Ligi ve Euro 2012'yi kazanırsak, futbolu bırakacağım." şeklinde konuştu.

Robben, Bundesliga'da bu sezon oynadığı 24 maçta 12 gol attı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt