Rijkaard : "Total Futbol İçin Zamana İhtiyaç Var."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Rijkaard : "Total Futbol İçin Zamana İhtiyaç Var."
G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard maç sonunda takımının zamana ihtiyacı olduğunu söyledi: "İyi başladık ama şansızdık. Arda'nın pozisyonunda anlamadığım bir şekilde golü iptal ettiler. İlk yarının bitmesine 1 dakika kala da gol yedik. Bütün bunlar bir araya gelince maç karmakarışık hale geldi.




2. yarı beraberliği yakaladık. Kazanabilirdik ama sonuç daha da kötü olabilirdi. O nedenle skora sevinmeliyiz. Total futbola ulaşmak için zamana ihtiyacımız var. Pozisyonu değiştiren bir oyuncunun hemen yerine dönmesi lazım. Daha çalışmalıyız."


Arda: Finale ve kupalara adayız

İlk yarıda attığı gol faul nedeniyle verilmeyen Arda Turan pozisyonda faul olduğunu itiraf etti: "Rakibe biraz yüklendim. Faul olabilir. Hakemin kararı doğruydu. Ancak daha sonra 6. hakemin önünde yüzde 100 penaltımız vardı, verilmedi. Demek ki Avrupalı hakemler de hata yapabiliyor.

MAĞLUP duruma düşünce risk aldık. Şu an da grup lideriyiz. 1 puan da önemli. Her maç 5-0, 6-0 olmayacak. İyi mücadele ediyor, iyi organize oluyor, iyi futbol oynuyoruz. Yenileceğimiz zamanlar da olacaktır. Artık rakipler bize konsantre olduğu için böyle maçlar normal. Skorlara çok takılmıyoruz. Soyunma odasında da birbirimizi tebrik ettik. Böyle oynadığımız sürece finale, kupalara adayız."


Baros: 1 puan da güzel

G.SARAY'IN tek golünü atan Milan Baros buldukları şansları değerlendiremediklerini ifade etti: "Atina'da kazandıktan sonra galip gelseydik çok iyi olacaktı. Ama bu futbol bazen top direklerden dönebiliyor. 1 puan da güzel. Yolumuza devam ediyoruz. 6 maç üst üste kazandık ama her maçı 4-0, 5-0 kazanamazsınız. İki maç üst üste berabere kaldık. Bu maçta da şansları bulduk ama değerlendiremedik."
 
  • Beğen
Tepkiler: meboli
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bence gerçekten haklı.Ama son dakikada yenecek gol de gol değildi.Daha orta sahadayken top gol olur deyip hayıflanmıştım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt