Riera'ya terapi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Riera'ya terapi..


Terim, büyük umut bağladığı İspanyol futbolcuyu yakın markaja aldı. Riera’nın uyum sorununu halletmek isteyen Fatih hoca, psikolojik destek görevini Hasan Şaş ve Ümit Davala’ya verdi, kendisi de öğrencisiyle konuşup, “Senden memnunum” dedi.

Olympiakos’tan büyük umutlarla sarı-kırmızılı takıma kazandırılan, ancak şu ana kadar gösterdiği performansla kafalarda soru işareti oluşturan Albert Riera’ya Fatih Terim sahip çıktı, onu beklenen seviyeye ulaştırmak için terapiye başladı.

Bursaspor maçında oyundan alınırken ıslıklanan İspanyol futbolcu ile özel bir görüşme yapan Terim’in, “Bu maçta gösterdiğin performanstan ben memnunum. İkinci devre zaten takım halinde sorunlar yaşadık. Ama özellikle ilk yarı sahada istediğim bir Riera vardı. Benim için önemli olan verilen görevi yapmandır” diyerek oyuncusuna destek verdiği bildirildi.

Taktiksel anlamda futbolcunun yararlı olduğuna vurgu yapan Terim’in, 29 yaşındaki Riera’yı Medical Park Antalyaspor karşısında da görev vereceği bildirildi. Takıma son katılan isim olmasından dolayı henüz uyum sağlayamayan Riera’nın içine kapanık hali nedeniyle teknik heyet, futbolcuyu yakın markajda tutma kararı aldı. Terim bu görevi oyuncularla iyi bir iletişimi olan Antrenör Hasan Şaş ve Ümit Davala’ya verirken, takım içerisinde de arkadaşlık bağlarının daha da güçlenmesi için kaptanlardan yardım istedi. Başarılı teknik adamın oyuncular arasındaki iletişimin artması için kamplarda ortak geçen zamanları artırmayı düşündüğü bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt