Rıdvan Dilmen: Skor aldatmasın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Rıdvan Dilmen: Skor aldatmasın!
Fenerbahçe lige Gaziantep mağlubiyetiyle başlayınca futbolcuların bu maça bakış açıları da ister istemez daha değişik olmuş.
Aragones, Partizan maçının ilk 11 ile sahaya çıktı. Oyun düzeni de aynıydı. Güiza’yı gezdirecek, arkasındaki sürpriz oyuncularla gol atacaktı. Futbolcularda istek vardı, arzu vardı, hırs vardı ama bir türlü üretkenlik sağlanamadı. Çünkü Fenerbahçe’nin tedbiri kolay bir oyun şablonu vardı Belediye takımı için.
Maldonado’nun önünde oynayan dörtlüden Alex zaman zaman geri geliyor ve pozisyon yaratmaya çalışıyordu. Semih, Uğur ve Kazım ise markajdan kurtulamadılar. Bu yüzden de istenilen pozisyonlar gelmedi.
En iyi Alex idi
İlk yarıda Uğur’un soldan yaptığı güzel bindirmedeki ortayı (aslından pastı) Güiza değerlendirmedi. Maç 11’e 11 oynanırken, Fenerbahçe’nin 1, Belediye’nin 0 pozisyonu vardı. Belediye önce 10 kişi, sonra 9 kişi kalınca yapacağı bir şey de kalmamıştı. Sadece daha fazla eksilmeyelim düşüncesiyle maçın bitmesini beklediler.
2-0’ı bulduktan sonra Aragones kartlı Yasin’i çıkarıp bir de Can’ı göreyim dedi. Gökhan’ı da dinlendirmek için Önder ile değiştirdi. Bu iki hamle de doğruydu. Sadece uzun süre Yasin - Lugano ikisilisinden Bebbe’yi Yasin’in kontrol etmesi yanlıştı. Bebbe’yi Lugano tutmalıydı. Çünkü Bebbe sürekli sırtı dönük Yasin’e karşı üstünlük sağladı.
Fenerbahçe’nin en iyi oyuncusu yine Alex’ti. Maldonado da iyi bir maç çıkardı. Belediye’de ise çok tecrübe kazanmış Efe’yi beğendim.
Tabii ki bu skor kimseyi aldatmamalı. Çünkü 11’e 9 ölçü olmaz. Fenerbahçe’nin bende olumlu bıraktığı en önemli yanı arzusuydu.
Abdullah Avcı’nın takımı yine pozitif oynamayı düşünüyor. Ancak dün gece şartlar buna 40 dakika izin verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt