Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.
Maccabi Tel Aviv maçında attığı iki muhteşem golle takımının galibiyetinde başrol oynayan Quaresma, camiaya umut dolu açıklamalarda bulundu. Son haftalardaki başarılı performansını İsrail'de de sürdüren Portekizli yıldız, "Gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledik. Ortada önce çeyrek final, ardından yarı final ve final var; neden olmasın. Buna inanırsak başarabiliriz. UEFA Kupası'nı müzemize götürmek imkansız değil" dedi. Gol atmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Quaresma, "Özellikle gollerin takıma galibiyetler getirmesi daha da iyi oluyor" diye konuştu.

YOUTUBE'DAN iZLERiM

Quaresma, Maccabi önündeki iki farklı galibiyetin ardından skorun 2-2'ye gelmesiyle ilgili de şu yorumu yaptı: "Bunlar futbol içinde olan şeyler. Hatalardan ders çıkarıp, bunları tekrarlamamak gerekiyor. Maccabi maçında önemli olan kazanmaktı, bunu başardık. Takım karakterini sahaya yansıtarak hedefimize ulaştık."

Portekizli futbolcu, "Attığın ilk gol mü, yoksa ikinci gol mü daha güzeldi?" sorusunu ise gülerek şöyle yanıtladı: "Maçın içinde golün nasıl olduğunu pek anlamıyoruz. Ancak attığım goller youtube'a düşer, oradan bakar söylerim."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt