Ribery: "Mağlubiyeti düşünmüyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ribery: "Mağlubiyeti düşünmüyorum"
Bayern Münih'nin yıldız oyuncusu Franck Ribery Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacakları Chelsea'ye karşı kafasındaki tek düşüncenin galibiyet olduğunu söyledi.

Fransız oyuncu, Bayern ile finale kadar çıkacaklarını beklemediklerini ancak şimdi bu fırsatı kaçırmaya niyetleri olmadığını sözlerine ekledi. Yıldız oyuncu Bayer Münih'in resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Chelsea'ye karşı alınacak bir mağlubiyeti hiç düşünmüyorum. 29 yaşındayım ve bu benim son Şampiyonlar Ligi finalim olabilir. Bu sezon takım olarak gidebileceğimiz yere kadar gitmeye çalışacaktık. Fakat hiç kimse finale kadar geleceğimizi tahmin edemezdi. Münih'teki finalde yer almayı hak ettik. Umarım tüm gücümüzü sahaya yansıtarak çok iyi bir performans sergileyeceğiz ve kupayı alacağız. Bu gerçekten harika olurdu." dedi.

2010 yılındaki Inter'e kaybedilen finali cezası sebebiyle kaçıran Ribery, elindeki bu şansı iyi değerlendirmek istediğini belirterek, "Kaçırdığım finali telafi ederim çünkü elimde ikinci bir şans var. Münih'teki final benim için Madrid'deki anıları silmek için iyi bir fırsat." diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt