RİBERY hiç bir yere gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
RİBERY hiç bir yere gitmiyor
G.Saray Sportif Direktörü Tulun'la görüşen Ribery, "Merak etmeyin. Hiçbir yere gitmiyorum. Gelecek sezon da Cimbom'dayım" diye konuştu.

asılsız iddaalara bakmayın ribery hiç bir yere gitmiyor...
 

maavii

Üye
    Konu Sahibi
MARSİLYA Kulübü'nün Franck Ribery'ye talip olması nedeniyle endişeye kapılan Galatasaraylı yöneticiler, Fransız futbolcudan gelen müjdeli haberle rahatladı. Sportif Direktör Bülent Tulun ile görüşen Ribery, "Merak etmeyin. Hiçbir yere gitmiyorum. Gelecek sezon da Galatasaray'dayım" dedi. Ribery'yi bedava almak için plan hazırlayan Marsilya Kulübü Başkanı Pape Diouf, Galatasaray'ın bu oyuncunun parasının bir bölümünü ödememesini fırsat bilerek, sözleşmesindeki, "Transfer taksitlerinin ödemesi 2 ay geciktiği taktirde futbolcu sözleşmeyi tek taraflı feshedebilir" maddesini yürürlüğe koymak için harekete geçmişti.

Hesapları bozuldu

Fransız futbolcunun menajeri John Rico ile anlaşan Diouf, hafta içinde bu planı yürürlüğe koymayı planlıyordu. Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun, haber üzerine hemen Ribery'yi telefonla arayıp, olayın doğru olup olmadığını sordu. Ailesiyle birlikte Paris'te tatil yapan Fransız futbolcu, böyle bir plandan haberi olmadığını belirterek, "Menajerimle bu konuda hiçbir şey konuşmadım. Ben Galatasaray'da mutluyum. Hangi takımda oynayacağıma menajerim değil, ben karar veririm. Hepinizin içi rahat olsun. Hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Para konusunda bugüne kadar sizinle herhangi bir sıkıntım olmadı. Boşuna endişelenmeyin, gelecek sezon da Galatasaray'dayım" dedi. Franck Ribery'nin bu sözleri sonrası Bülent Tulun rahat bir nefes alırken, Galatasaray yönetiminin futbolcuların tüm alacaklarını 15 Haziran Çarşamba günü ödeyeceği bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt