RİBERY DEN ŞOOOOOK AÇIKLAMALAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eğitimsiz_Eğitimci

Üye
    Konu Sahibi
RİBERY DEN ŞOOOOOK AÇIKLAMALAR
Türkiyeye geliş hikayem şöyle başladı...

Birgün menejerim bana,seni Türkiyede UEFA kupası almış bir takım istiyor ne dersin dedi.Bende UEFA kupasına duyunca sazan gibi atladım.nerden bilebilirdimki sefalet içinde olan bir kulübe gelecegimi.

Geldigimde bana yöneticiler Fenerbahçeden teklif aldığını söylememi ,aksi takdirde Türkiyede maddi ve manevi değerinin bulunmayacağını söylediler.Yoksa kesinlikle öyle birsey yaşanmadı.

Boş zamanlarımda tarihi yerleri gezmeyi çok severim..Özellikle Ali samiyen statının antik tarihi görüntüsü beni çok etkiledi açıkcası..Medeniyetler öncesi yapılan eserleri hatırlatıyor bana...

Takımda arkadaşlık çok iyi..Mesela dün gece kaptan Bülent bizi evine davet edip takımca evde DVD 'de "6.His"filmini izletti..Ama küçük tartışmalarda olmuyor değil.Mesela dün DVD kapağını gören Mondragon Bülente; Sen bana neyi ima etmeye çalişiyorsun dedi ve bir an için tartışma çıktı.Neyseki araya giren Hasan şaş arkadaşlar unutun artık o kabus gibi geceyi diyerek biraz olsun havayı yumuşattı.Sonra beni bir köşeye çeken Arif bana durumu anlatınca çok ürperdim ve gerçekten Mondragona hak verdim..Havayı yumuşatmak için Ergün yanında getirdiği "Şaban askerde"Filmini koydu.Bu seferde Hakan sinirlendi.yani anlayacağınız bize film izlemek haram. Umarım bu tür filmleri izlemekten mahsur bırakacak sonuçlar ve tezehuratlar almayız bu sene kadıköyde.

Anelka konusuna gelince.Herşeyden önce bizim mevkilerimiz çok farklı,O devamlı goller atan,asist yapan,oyun kuran,show yapan,çok para kazanan,kariyerinde dünya takımları bırakan,25 milyon doların üstünde bonservisi olan,yüzünde darp izi olmayan bir yetenek.Gördüğünüz gibi mevkilerimiz çok farklı..üstelik onun Fenerbahçeden 1 yılda aldığı parayı biz takımca alamıyoruz.Lütfen morelimizi bozacak yazılar ve yayınlar yapmayın.

Takımda en iyi anlaştığım futbolcu Cafercan,Ugurcan,ve Can..Zaten oldum olası yıldız futbolcularla iyi anlaşmışımdır.


Haginin telefon olayından sonra çantama asma kilit vurdum..Önce hagiyi biraz yadırgadım.Ama birgün Hagi beni odasına çağırıp:Oğlum ribery sen bu takımı bilmiyorsun.Adamlar Feyenord maçında soyunma odasına girip Feyenord takımının tüm değerli eşyalarını çaldılar.Ateş düştüğü yeri yakar Oğlum.Birgün seninde başına gelebilir bu olay,o zaman ben seni görürüm diyince biraz olsun hak verdim kendisine.




Bu yazı alıntı yapılmıştır Dh forumlarından ;)
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gercek budur..... :ehe: :ehe: :ehe: Yakında tum futbolcular anlatır biseyler....
 
Quattro

Quattro

Üye
Tek kelimeyle mükemmel :artı:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gerçekten güzelmiş... Ben bunun orj metinini okudum orada kadıköy-6-sosis vs vardı arkadaş yazmamış o kısmı yazmaması daha iyi ama o bölümü müthiş gerçekten...
 

cosmokramer

Üye
çok komiksiniz yaaaa.....
ne güzel kendi aranızda eğleniyorsunuz.....
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet kendi aramızda eğleniyoruz... Ama geçen hafta pazar daha çoooook eğlendik..

HÜZÜNCÜ YILINDA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİDE Bİ TAKIM...


Komedi filmi güzeldi geçen haftaki..
 

ErenMSC

Üye
İyi eğlenceler arkadaşlar umarım bu hafta sonuda da eğlenirsiniz. Zıplaya zıplaya gidiyorsunuz. Aksini iddia ediyorum diyorsanız buyrunn..
 
curunan

curunan

Üye
Fener ulaşım yollarından birisini kullanırken herhangi bir büyük kaza geçirmedikden sonra bu sene ŞAMPİYON kim ne derse desin :artı:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar sizin takımınızdaki futbolcular inanmıyor şampiyon olacağınıza.. Siz hala umutlusunuz...




Bu hafta içinde dostum bende pek ümietli değilim açıkçası...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt