Allahın sopası yokkı vursun zuahahha alah daha beter etsin o ş.....Originally posted by NUMANSABİT@Jul 29 2005, 08:34 PM
Arkadaşlar bu günLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızde okudum Ribery takımnın Lazio ile oynadığı maçta rakibine sert girince kavga çıkmış
Tabiiii kolay deil milyonlarca kişinin bedduasını aldı. Onun başına bu sene çook şeyler gelir.. 2:
[post=118880]Quoted post[/post]
Originally posted by DefectoR@Jul 30 2005, 10:38 AM
Abi insan olarak ne kadar adi bir varlığız...
Adam burda iken ilah yaptınız onu, taptınız, adam şimdi başka takıma gitti die yapmadığınız kalmadı, o haberi okudum yazana demediimi bırakmadım, adamı yerden yere vurmuş, küçük düşürücü tavırlar alınmış adama...
Bu mudur insanlık?
[post=119272]Quoted post[/post]
Kardeşim konuştu işte... olay budurOriginally posted by wincih@Aug 1 2005, 01:07 PM
önce galatasaray yönetiminin ne kadar dürüst olduğuna bakalım bu adamlar türk futbolculara alacağı oldukları halde alacağımız ypoktur diye imza attırmaya kalktımı kalktı! Eh abi ribery konusunda paramı alşmadım diyorsa ben özhan can aydına değil ribery e inanırım Canaydın kredisini bende kaybetti çünkü ve gs gibi bir camiayı batağa sürüklemeye devam ediyor.
[post=120717]Quoted post[/post]