Resim Klasörünü Şifreleme Programı Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
Resim Klasörünü Şifreleme Programı Arıyorum
merhaba arkadaslar telefonum nokia n97. telefonumda resmi nereye koyarsan koy "indirilebilir ögeler" sekmesinde yinede görünüyor. insanın özel resimleride oluyor tabi görmesini istemiyorum. oldugu gibi menüden resimler klasörüne şifre koyabilme imkanım var mı? veya bunun için bir program?. telefonlardan pek anladıgım söylenemez biraz baktım ama bu tarz bir program bulamadım forumda eger varsa şimdiden özür dilerim. yardım etsenizde etmesenizde şimdiden teşekkürler.
 


bymen07

Üye
bunun için program var resimleri gizlemeye yarıyor ama ben bunun için x-plore programını kullanıyorum ve istedigim herşeyi gizleyebiliyorum mesela bazı samsung modellerde bir özellik var bulututla baglandıgında senin telefonunundaki bütün dosyaları görüp kendi telefonuna senden habersiz kopyalayabiliyor bundan kurtulmanın tek çaresi dosyalarını gizli hale getirmektir, ister hafıza kartını kart okuyucu kullanarak bilgisayara tak sonra sag tıkla ve özellikleri tıkla ve gizli kutucugunu işaretle ve uygula yap,yada x-plore varsa telefonunda sırasıyla menü --- Dosya ---özellikler ---evet ---ve gizli yazan kutucugu işaretle ve degiştire tıkla eminol resim veya ne varsa gizlemek istedigin telefonun hiçbir yerinde gözükmeyecektir sadece x-plore ile görebilirsin tabi gizli dosyaları görebilmen için menü --araçlar --ayarlar --burada gizli dosyaları göster kutusu işaretli ise, neyse uzun oldu galiba :)
 
ertooth

ertooth

Üye
telefonu yeniden aç kapa yapınca x-plore de işe yaramıyor gizlenen videolar veya resimler kapat açtan sonra tekrar gözüküyor.mobiXplorer var ama oda pek balarılı değil bu işte videoyu şifreledim ama sonra şifre kaldırmaya çalışınca hata veriyor..Başka bir yolu daha var oda sistemdeki veriyi koruyor fotoğraf ve video ayarlar takvim işlem kaydı vb veya uygulama korumada eklenebilir. program ismi Handy Guard
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt