rehber

  • 25 Temmuz 2014
  • 361 Okunma
  • 4 Cevap

  1. Merhabalar arkadaslar ben galaxy mini 2 kullanicisiyim. Sorunum rehbere birisini kaydettigimde google gidiyo, google rehberden gorebiliyorum ama rehberden birisini silip sekronizyon ettigimde google rehberindende siliniyor. Amacim google rehberinden silinmesin rehberden silmeme rağmen kisi sekronizyonu yapmama ragmen silinmesin istiyorum... Yardimlarinizi bekliyorum. Teşekkürler
     


    Yazan: sarıklı58
    Samsung ile gönderdi
  2. kişiyi silme o zaman :)
     
    Mobil cihaz ile gönderdi
  3. :)
     
    Samsung ile gönderdi
  4. hmm her kaydettiğin otomatik gidiyor mu googleye yoksa sn yedeklemeli misin
     
  5. Kaydettigim kisiyi sekronize ettigimde google rehberde oluyor sonra rehberden silip sekro. ettigimde geri googleden gidiyo gitmemesini istiyom nasil yapabilirim.
     
    Samsung ile gönderdi
Yüklüyor...
15/12/2018 - 03:13