Püf Noktası Rehber ve Galeri Durduruldu [Çözüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Rehber ve Galeri Durduruldu [Çözüm]
Merhaba arkadaşlar bu konumda siz değerli maxicep forum takipçileri için android cihazlarda meydana gelebilen Rehber ve Galeri Durduruldu hatasının çözümleri ile ilgili bazı önerilerde bulunacağım.

Rehber ve Galeri Durduruldu hatasının sebebi nedir?
Bu hatanın bir çok farklı sebebi olabilir. Google play mağazasından veya dışarıdan yüklediğiniz herhangi bir çevirici veya rehber & galeri uygulaması sizin varsayılan galeri veya rehber uygulamanıza etki etmiştir. Bu sebeple bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Yada yüklediğiniz bir custom rom yüzünden bu hata meydana gelebilir ( lib eksikliğinden dolayı )

Rehber ve Galeri Durduruldu hatasının çözümü nedir?
Ayarlar menüsünden uygulamalar kısmına girin ve oradan rehber veya galeri uygulamasını bularak seçin. Ardından önce durdurmaya zorla seçeneğine basın daha sonra da veriyi temizle ve önbellek temizleme butonlarına basın ve cihazınızı yeniden başlatın.
Cihazınızın tarih ve saat ayarının doğru olduğuna emin olun ( ayarlar/tarih ve saat kısmından otomatik olarak ayarlayın bu sayede wifi veya mobil veriye göre kendisi otomatik düzeltecektir )
Google play üzerinden farklı bir rehber ve galeri uygulaması yükleyerek onların çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
 
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990

Misafir - 586629

Merhaba j7prime kullanıyorum. En son gelen güncellemeyi yükleyince rehber isim arama yapınca rehber durduruldu hatası almaya başladım.
Yaptığım işlemler önbellek silme veri silme ama hata düzelmedi...
 


Üst Alt