Redmi note 7 için batarya önerisi alabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

leche

Üye
    Konu Sahibi
Redmi note 7 için batarya önerisi alabilir miyim?
Arkadaşlar herkese selamlar.Redmi note 7 telefonumun bataryası artık bitmeye yaklaştı.Yenilemek istiyorum fakat orjinal batarya bulabilir miyim emin değilim.İlanlarda orjinal diyenler var ama ne kadar güvenilir malum. =) Aliexpress de iyi olduğunu bildiğim NOHON marka vardı fakat onlar da artık Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.Sizden fikirlerinizi almak istedim.Nereden nasıl bir batarya alabilirim?Orjinal batarya bulabileceğim yer bilen var mı?Veya hangi marka batarya öneririsiniz?Teşekkürler.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
servise sor en garantısı. diğer türlü orjınal dedikleri yan sanayı a kalıte diyorlar. oda olmadı gidip hurda cihaz alacaksın onun bataryasını takacaksın
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bende poco x3 var. Batarya değişimi yapmıyorlar. Xiaomi telefonların İstanbul dışında yetkili servisi yokmuş. Bende yeni telefon aldım. Birkaç yere sordum yan sanayi pil takarız dediler vaz geçtim.
 
Phytion

Phytion

Üye
Orjinal konusunda Xiaomi ne yazıkki servis ve yedek parça konusunda sorunları olan bir firma.
Ama güzel tarafı çokça ve ucuza yan sanayi tedarik edilebiliyor olması.
Tavsiyem 4 yıllık bir telefon olan Redmi Note 7 ye ( bir önceki telefonumdur ) 1 ekran ve 1 batarya yedek alıp bulundurmanızdır. Ekran ve bataryayı 400₺ ye çok rahat alabilirsiniz.
 
Hasand.

Hasand.

Üye
Deji oneririm ama orjinal her zaman daha iyidir
 


Üst Alt