Recover my files? Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Recover my files? Yardım
Merhaba ardakaşlar;
Geçenlerde recover my files i kullandım ve baktım ki birsürü dosya duruyor kurtarılmayı bekleyen ama ben bunları istediklerimi gerçekten silinmesini istediklerimi nasıl sonsuza dek silebilirim Yardım edermisinisz.Teşekkürler...

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Disk üzerine rastgele veriler yazıp silerek dosyaların kurtarılmasını engelleyen bir cmd komutu vardı Sanırsam ancak bulamadım şu an çeşitli programlarla de bunu yapabilirsiniz:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
format atarken yavaş biçimleme yapın ya da 3rd programlar var. Dosya kıyıcı, dosya öğütücü vs diye geçer.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Diski bastan sona 0 bitiyle dolduruyorum ben [emoji23]

GT-I9190 ile uygulamasından gönderildi.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Merhaba ardakaşlar;
Geçenlerde recover my files i kullandım ve baktım ki birsürü dosya duruyor kurtarılmayı bekleyen ama ben bunları istediklerimi gerçekten silinmesini istediklerimi nasıl sonsuza dek silebilirim Yardım edermisinisz.Teşekkürler...
bahsettiğim komutu buldum:)
Disk üzerine rastgele veriler yazıp silerek dosyaların kurtarılmasını engelleyen bir cmd komutu vardı Sanırsam ancak bulamadım şu an çeşitli programlarla de bunu yapabilirsiniz:)

Cipher Komutu

Sabit diskteki dosyaları silmek, aslında onları gerçekten silmiyor. Bir dosyayı sildiğinizde, Windows bunları “erişilemez” olarak işaretliyor ve kapladıkları alanları boş olarak gösteriyor. Yani bu yüzden tamamen sildiğinizi düşündüğünüz dosyalar, geri getirilebiliyorlar.

Cipher komutu da bu durum için kullanılıyor. Komut, seçtiğiniz bölümdeki boş alana rastgele veriler yazıp siliyor ve daha önceden sildiğiniz dosyaların geri getirilme imkanı kalmıyor. Mesela C sürücüsünde bu komutu kullanmak isterseniz “cipher/w:c” yazarak bu sürücüdeki boş alanı tamamen temizleyebilirsiniz. Bu komut, mevcut verilerinize herhangi bir zarar vermiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt