Real'den sürprize mahal yok: 3-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Real'den sürprize mahal yok: 3-1
La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid, Santiago Barnebeu Stadı'nda Sporting Gijon'u ağırladı. Cezalı olan Xabi Alonso'nun yerine milli oyuncumuz Nuri Şahin ilk kez ilk 11'de forma giydi.

Maça daha üstün başlayan taraf Real Madrid oldu. İlk dakikalarda daha çok pas trafiğini geliştirmeye çalışan Real, ilk yarım saat içinde çok etkili bir atak geliştiremedi. 30. dakikada Sergio Ramos topu elle kesince, Sporting Gijon penaltı kazandı. Topun başına geçen De las Cuevas penaltıyı kalenin tam ortasına gönderdi ve Gijon öne geçti: 0-1.

Bu golden sonra baskısını arttıran Real, önce Khedira'nın yandan dışarı çıkan vuruşuyla, sonra ise Ramos'un dışarı çıkan kafası ile iki önemli pozisyondan yararlanamadı. Fakat 37. dakikada Sergio Ramos'un kestiği ortaya yakın mesafeden kafasını uzatan Higuain durumu eşitledi: 1-1. 44. dakikada Nuri Şahin'in direkten dönen frikiği Real'i öne geçmekten alıkoydu.

Real Madrid ikinci yarıda iki değişiklikle oyuna başladı. Nuri Şahin ve Callejon oyundan çıktı, yerlerine Angel Di Maria ve Karim Benzema girdiler. İkinci yarıya da baskılı başlayan yine Real'di.

Ceza sahasının içine gömülen Gijon ilk 15 dakikada önemli bir pozisyon vermedi. 60. dakikada Ronaldo'nun frikikten kullandığı şut üst direğin az üstünden dışarı çıktı. 70. dakikada ise Ronaldo'nun pasında Higuain ceza sahasında topla buluştu ve vurduğu şut kale direğinin solundan az farkla dışarı çıktı.

73. dakikada Di Maria'nın sağdan ortasına kafayı uzatan Ronaldo nihayet Real'in aradığı golü buldu: 2-1. Maç Real üstünlüğüyle devam ederken, 79. dakikada Gijon kaptanı Canella, Di Maria'ya sert bir müdahale yapınca, ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı.

Oyundaki etkisini arttıran Real, 82. dakikada Mesut'un derinlemesine pasına hareketlenen Benzema'nın sağ çarpazdan sol kale direk dibine gönderdiği topla üçüncü golü de buldu: 3-1. Real Madrid Marcelo ve Benzema ile gol pozisyonları bulsa da, top iki pozisyonda da dışarı çıktı ve maç bu skorla tamamlandı.

Bu galibiyetle puanını 85'e çıkaran Real Madrid liderliğini sürdürdü. Gijon ise 29 puanda kaldı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok net bir galibiyet aldı Real Madrid ...
Ronaldo yine boş geçmedi . :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
470
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
441
ANIL


Üst Alt