Real Madrid'in Tolga ısrarı sürüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Real Madrid'in Tolga ısrarı sürüyor


[h=2]Bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Tolga Zengin, Avrupa'dan birçok takım tarafından takip ediliyor.[/h]

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Tolga Zengin, Avrupa'dan birçok takım tarafından takip ediliyor.


REAL MADRID TOLGA'YI TAKİBE DEVAM EDİYORŞampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Tolga Zengin, Avrupa'dan birçok takım tarafından takip ediliyor. Ancak tecrübeli file bekçisinin en çok Real Madrid tarafından izlendiği ve İspanyol kulübünün hala Tolga'yı takip etmeye devam ettiği belirtildi.

Real Madrid'in özellikle Tolga'nın istikrarı konusuna vurgu yaptığı ancak birçok kaleci arasından bir tercih yaparak transfer yapmayı planladıkları ifade edildi.
MURAT TOSUN HIRS YAPTI
Trabzonspor'da yönetimle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından A2 takımıyla antrenmanlara çıkmasına karar verilen daha sonra sorunun giderilmesiyle birlikte tekrar A takıma geri dönüş yapan Murat Tosun hırs yaptı. Kendisini tekrar ispatlamak isteyen tecrübeli futbolcunun, Şenol Güneş ile konuşarak, "Hocam forma için çok çalışacağım" dediği öğrenildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Allah aşkına kim diyor bunu ya :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Saçmalamışlar :) real madrid tolgayı tanımaz bile :D
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iyi kaleci biraz daha oynaması tecrubeli olması lazım böyle giderse real madrid e transfer olması imkansız değil
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Real madrid de oynayacak kapasitesi yok . Real madrid haberleri kesinlikle hayaldir bana göre . . . Menejerlerin işidir muhtemelen .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt