Real Boxing™ v1.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Real Boxing™ v1.2.1

Yenilikler:
• NEW supported devices: Samsung Galaxy S3, Galaxy Nexus I9250

[video=youtube;4Ncjam0fJ9k]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Ncjam0fJ9k#t=0s[/video]

SD DATA (Android/obb):

• Beğen
Tepkiler: .caner., cagpasa12, emektar ve 2 diğerleri

Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım İçin Teşekkürler :spr

• Beğen
Tepkiler: ANIL
mpy

mpy

Üye
S2de de calisiyor.

smh60

smh60

Üye
S3 minide çalışır inşallah deniyorum teşekkürler

hükümdağı

hükümdağı

Üye
Eline sağlık.Bakalım S3 te çalışıyormu

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Hocam hile yapilabilir mi ben gme killer ile denedim oldu ama kullanilmiyor para hemen eskiye dönüyor

nurkan5851

Üye
galaxy mini de açılır mı acaba ??

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Linkler yenilendi :oke:

taklaci55

taklaci55

Üye
Kardeş resimdeki ağır siklet dövüşcüler oyunda niye yok geliştirdik ama kick box'cu gibi yinede bizimkiler :)

cliolar

Üye
Oyunu s3 e yukledim çözünürlüğü dusuk.nasil fuzelte biliriz

taklaci55

taklaci55

Üye
Düşükden kastım ne kardeşim ? Oyun ekranı telefon'un ekranını yanlardan az bişi açık bırakıyorsa bu normal ?

smh60

smh60

Üye
Yazmayı unutmuşum sorunsuz çalıştı

extra24

Üye
s3 deneyecem şu ana kadar çalışan bulamadım bakalım bu olacakmı

- - - Eklendi - - -

hocam eline koluna sağlık ya s3 de sonunda çalışan real boxing buldum sayende çok teşekkür ediyorum sana bu arada oyunda bi harika dostum :D

cliolar

Üye
Düşükden kastım ne kardeşim ? Oyun ekranı telefon'un ekranını yanlardan az bişi açık bırakıyorsa bu normal ?

Yani oyun 720 cozunurlugunde calismiyo bnm tel.de sanki 800*480 bi oyunu ekrana yaymissin gibi

taklaci55

taklaci55

Üye
Benim s3'ümde yabanci kaynaktan indirip oynadığım sorunsuz apk ve sd dosyaları var istersen upload yapabilirim ?

jamaen01

jamaen01

Üye
Bende calismadi buradan indirdigim dosyalarla.sorun neden olabilir ki acaba.tikladiktan 3 4 saniye sonra kapaniyor hemen.

extra24

Üye
Benim s3'ümde yabanci kaynaktan indirip oynadığım sorunsuz apk ve sd dosyaları var istersen upload yapabilirim ?
hocam banamı dedin bilmiyorum ama valla upload edersen sevinirim bizimde işimiz görülür en yakın zamanda bekliyorum takibindeyim

taklaci55

taklaci55

Üye
Eyvallah kardeşim. Kurulumu bildiğini varsayarak Apk ve Sd dosyalarını upload ettim buyur Linkler :
Apk :
SD :

• Beğen
Tepkiler: memo23142314

wargnerm

Üye
Note 2' de deneyen var mi?

cliolar

Üye
Eyvallah kardeşim. Kurulumu bildiğini varsayarak Apk ve Sd dosyalarını upload ettim buyur Linkler :
Apk :
SD :

Sizin verdiginiz setup dan da yukledim gene ayni yani o gameplay indan cok cok uzak cozunurlukde ve grafikde

Takipçi Satın Al

Üst Alt