Rapidde Bekleme Kalktı Galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Rapidde Bekleme Kalktı Galiba
arkadaşlar bugün bir dosya indirmek için rapid linkine tıkladım ve böle bişe çıktı kodu girip dosyayı indiriyorsun çok güsel olmuş

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Evet Bende gördüm çok güzel olmuş

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
amaaaannn iyi oldu bide indirmede sınırsız olsa tam olacak ama nerdeee

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Dec 3 2005, 12&#58;13 PM) [post=220720]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

o da çözüldü sayılır...

__Midas__

__Midas__

Üye
1617 defa indirilen bi dosyayı bende indireyim dedim tam 54 saniye bekledim bide 3 haneli o şeyi girdim yani saniye işkencesi hala devam ediyor...

hidayet

hidayet

Üye
evet bu değişiklik benimde dikkatimi çekti güzel olmuş

chawush

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Dec 7 2005, 10&#58;47 AM) [post=223605]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
evet bu değişiklik benimde dikkatimi çekti güzel olmuş
[/b][/quote]
güzelmi olmuş
dosya indirme işlemlerimiz yavaşlatıyorlar.
bunun neresi güzel anlayamadım

hidayet

hidayet

Üye
benim hoşuma gitti ne güzel böyle yavaş yavaş acele etmeden sakin sakin

swedeniz

swedeniz

Üye
iyi oldu güvenlik önlemini böyle almaları hem hem rapid hem kullanıcı açısından zahmetsiz oldu

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Dec 6 2005, 10&#58;47 PM) [post=223354]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Dec 3 2005, 12&#58;13 PM) [post=220720]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

o da çözüldü sayılır...
[/b][/quote]

her zaman işe yaramıyo yaw anonymouse...

dark_akhyls

Üye
ya aslında eskiden bi şifre biliyordum sınırsız oluyordu ama sanırım adamlar farketmiş kaldırdılar...

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 3 2005, 12&#58;09 PM) [post=220717]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet Bende gördüm çok güzel olmuş
[/b][/quote]neresi güzel olmuş yaw US Downloader 13b5 ile daha önce sınırsız indiriyordum şimdi indiremiyorum artık herneyse çaresine bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt