Rakipler belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Rakipler belli oldu
Rakipler belli oldu
Almanya'nın Münih kentinde bugün yapılan kura çekilişi sonunda, Fenerbahçe'nin erkek ve bayan Basketbol Takımları'nın 2005-2006 sezonunda Avrupa Kupaları'ndaki rakipleri belli oldu.

2004-2005 sezonunda FIBA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen, yeni sezon için adı Avrupa Kupası (Eurocup) olarak değiştirilen organizasyonda, Türkiye'yi Karşıyaka ile birlikte temsil edecek olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 32 takımın katılacağı şampiyonada Yunanistan'ın Paok, Güney Kıbrıs'ın Lemasos ve Estonya'nın Kalev takımları ile aynı grupta yer alıyor.

Eurocup'ta 1. tur grup maçları 25 Ekim-29 Kasım tarihleri arasında oynanacak. 1. tur grup maçları sonunda grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkacak.

Geçtiğimiz yıl FIBA Bayanlar Avrupa Kupası (FEC) olarak düzenlenen ve gelecek sezondan itibaren ismi EUROCUP WOMEN 2006 olacak şampiyonada ise, Türkiye adına Beşiktaş, Fenerbahçe, Ceyhan Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, mücadele edecek. Bu şampiyonada Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı, Rusya'nın Spartak Moskova, Bulgaristan'ın Lukoil ve Sırbistan Karadağ'ın Hemofer takımlarıyla karşılaşacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt