R4BIA selamı Android uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

cybokron

Üye
    Konu Sahibi
R4BIA selamı Android uygulaması
R4BIA selamı çığ gibi büyürken Android uygulaması Google Play Store'da yayınlandı!

Mısır'daki darbecilerin katliamı sonrası sembol haline gelen R4bia işareti çığ gibi büyüyor. Peki R4bia işareti nedir? R4bia işaretinin anlamı ne?

Arapçada "dördüncü, dört" anlamına gelen " " kelimesi Mısır'da darbe karşıtı direnişinin sembolü oldu. Katliamdan bir kaç saat önce Rabiatul Adeviyye Meydanı'nı dolduran onbinlerce kişi elleriyle "dört" işareti yaparak mesajlarını dünyaya duyurmaya çalışıtı.

' , sosyal medyada da çığ gibi büyüdü. Facebook ve Twitterde profillerinie #R4BİA işaretini koyanların sayısı 24 saat içerisinde 90 milyon aşkın buldu.

Tabiin devrinde yetişen büyük hanım evliyalardandır. Dünyaya düşkün olmaması ve ibadetleriyle meşhur bir hanımdır. Basrada doğdu. Ailenin dördüncü çocuğu olduğundan ismini bu manaya gelen RABİA koydular.



R4bia uygulamasında son dakika Google News haberleri, 3 adet ayrı R4bia Facebook Fan sayfalarının akışları, 1 adet son dakika #r4bia etiketli Flickr resim akışları, 2 adet blogger, Pinterest ve Instagram resimleri mevcut.

Uygulama son dakika haberlerini bildirim olarak Android telefonuna taşıyor. Ayrıca gelişmiş ayarlar ve seçenekleri ile göz dolduruyor.

Ayrıca orjinal sitesinden fotoğraflar, bannerlar, wallpaper, videolar, resimler ve büyük logolarınıda uygulamadan takip edebiliyorsunuz.



Ekran görüntüleri:


(Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız)


 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
 
FeLonieS

FeLonieS

Üye
:tşk:
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
611
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
449
Reşwan
Cevap
2
Görüntüleme
447
Cevap
2
Görüntüleme
403
Cevap
0
Görüntüleme
468


Üst Alt