Quaresma'ya sürpriz talip!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Quaresma'ya sürpriz talip!


Beşiktaş'ın başına dert olan Ricardo Quaresma için bir umut doğdu. Daha önce Almeida'ya talip olan Meksika ekibi Tigres, Q7 için de kapıyı çaldı. Tigres'in başkanı Alejandro Rodriguuez, sportif direktör Hector Mancilla'ya, "Quaresma'yı bitir" görevi verdi. Meksika basını, Tigres'in Quaresma için 3 milyon dolar bonservis ödemeye hazır olduğunu, bu teklifin Beşiktaş'a iletildiğini ve kabul gördüğünü yazdı. Gazeteler, Mancilla'nın, "Bizde oynar" dediğini de ekledi.
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İKİYE BÖLÜNDÜ


Quaresma'nın satılamaması ve Avrupa'da transfer döneminin bitmesi Beşiktaş yönetiminde de sıkıntı yarattı. Bazı yöneticiler, "Madem gitmiyor, ondan faydalanalım. Dışarda kalsa bile 3 milyon 750 bin euro'yu alacak ve sorun çıkaracak" diyerek Aybaba'ya baskı yapıyor. Bazıları ise "Takımı karıştırır. Yararından çok zararı olur" diye direniyor. Satılmasını uman ve "6 Eylül'den sonra konuşuruz" diyen teknik direktör Aybaba ise şu anda susuyor.

27 GÜN SONRA SERBEST KALACAK!


Beşiktaş, Quaresma için bin 500 TL'yi federasyona yatırmadı. Bu para ödenmez ve bazı belgeler verilmezse Q7, 27 gün sonra serbest kalacak. Yöneticiler, "Bu bir rutin iş. Sorun yok" diye konuşuyor.

İSYAN ÇIKARDIĞI İÇİN BU HALDE


Portekiz'in Abola gazetesi, Beşiktaş yönetiminin Portekiz Futbol Federasyonu'na başvurup, "Quaresma'yı milli takıma alın, satılmasına yardım edin" dediğini yazdı. Gazeteler, teknik direktör Bento'nun, "Patron benim" dediğini de ekledi. Gazetelere göre Quaresma parasını alamadığı için soyunma odasında isyan çıkardığı için kadro dışı.
 


A3rman

A3rman

Üye
Allah Allah işe bak ya . Beşiktaş bu adam sayesinde nice maçlar kazandı . postalamaya çalışıyorlar.
 
Jitou

Jitou

Üye
Fenerde Alex Bjkde Q7 Gsde Baros
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
453
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
haltie
Cevap
10
Görüntüleme
755
haltie


Üst Alt