Quaresma değil, dünya yıldızı gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Quaresma değil, dünya yıldızı gelecek

Arkan: Quaresma değil, dünya yıldızı gelecek


Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı. Arkan, Fatih Terim'in transfer raporunu verdiğini ve Galatasaray'ın bir dünya yıldızı getireceğini söyledi.






İşte Refik Arkan'ın yaptığı çok özel açıklamalar:

TERİM RAPORU VERDİ. ÇOK BÜYÜK İSİMLER GÜNDEMDE

Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne uygun isimler.

DEVLER LİGİ’NDE HEDEF İLK 4

Galatasaray taraftarı Türkiye’deki başarıdan tatmin olmuyor. Avrupa’da sürekli başarı istiyor. Türkiye’de şampiyo olayın Avrupa’da başarı elde edin diyor. Ben de katılyorum. Hedefimiz çok büyük. Ben Malaga’nın çıkmasını isterdim; ama olsun. Biz Almanya’da stadın yarısını doldururuz. Çok çetin bir mücadele olacak; ama takımımıza güveniyoruz. Önce Schalke’yi geçelim. Ama asıl hedef bu sezn Şampiyonlar Ligi’nde ilk 4. Hedefimiz yarı final. Hatta taraftarımız şampiyonluk bekliyor.

BEŞİKTAŞ’TAN BİZE ULAŞAN BİR TEKLİF YOK

Beşiktaş’tan bize Milan Baros’la ilgili bize intikal eden bir teklif yok. Ama prensip olarak biz hiçbir oyuncumuzu bedava göndermeyiz.

RAKİPLERİMİZE 5 YILLIK BİR EKONOMİK FARK ATACAĞIZ

Kasım - Aralık ayında programımızda bir kayma oldu. Bu geçici bir süreç. Şubat ayı içerisinde bu kaymayı telafi edeceğiz. Maddi bir sıkıntımız yok. Programımızdaki bu gecikmeyi telafi ettiğimiz zaman, net söylüyorum, Galatasaray rakiplerine 5 yıllık bir ekonomik fark yapar. Bunu da bütün branşlarda sahaya yansıtır. Boçlarda ciddi bir azalma oldu. Ufak tefek aksamalar da oldu. Büyük bir sıkıntımız yok. Çok net söylüyorum, programımızı tamamladığımızda Galatasaray rakiplerine 5 yıllık bir ekonomik bir fark atacak. Bazı gecikmekler oldu. Ama herkes rahat olsun bu ekonomik programı tamamlayacağız.

FLORYA'YA MÜTHİŞ BİR PROJE

Gayrimenkullerle ilgili olarak çalışmalarımız var. Kesin olarak Florya'dan çıkmayı, Stada yakın bir yere kamp tesislerimizi taşımayı düşünüyoruz ve Florya arazisine de Avrupa'nın en üst düzey klasmanına haiz yapılanmaya düşünüyoruz. Stada yakın bir yerde Kapalı bir spor salonu düşünüyoruz. Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir yapı olacak. Şimdiden bunun sözünü veriyorum. Yapılanları gördük. Galatasaray olarak bir şeyi yaparsak her zaman farkımız olur.

GALATASARAY, STADIN HAS SAHİBİDİR

Stadın devriyle ilgili bir sorun yok. Stadın müteahtini bellidir. İşvereni TOKI'dir. Şu anda kesin kabul aşamasına gelinmiştir. Bundan sonra TOKI, GSGM devir yapacak. GSGM de bize resmen tutanaktan bunun teslim edildiğine dair bir belge düzenleyecek. Galatasaray, Seyrantep'de stadın has sahibidir. Bu net kesin bir şeydir. Bunun altında sayan başbakanın, maliye bakanının, spordan sorumlu devlet başakınımızın, sayın Büyük Şehir Belediye Başkanımızın ve sayın başkanımızın imzası var. Bütün bunlar bir protokol çerçecvesinde yapılmıştır. Dolayısıyla orada bir sorunumuz yok. Müteahitle ile TOKI arasındaki ilişkileri bizim düzenlememiz mümkün değil; ama bu ay içerisinde bu da bitecek. TOKI, GSGM devri yapacak. GSGM'de bize tutanakları bize verecek.

(Özgür Sancar / Radyospor)
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kaká'dan mı bahsediyorlar Heitinga'dan mı? :hmmm
:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
405
TheLastWarrior
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
389
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
319
Kingmortall


Üst Alt