Quake3 - Arena v1.01 signed

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Klavyeye bastığım anda oyun tepkisiz kalıyor (virtual)

kalem53

kalem53

Üye
teşekkür

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Teşekkürler :)

Pringles

Pringles

Üye
Gittim ogt kablosu aldım orjinal nokia lisanslı (20t) mause bağladım oyun mausa tepki vermiyor. Eksanı sağa sola döndüremiyorum. Usb klavyem olmadığı için klavye ile deneme yapamadım :(

tamamtamam

Üye
quake arena güzel oyundur ben pc de oynardım çok fakat şu an ben virtual ile oyunu açtım ama oyunu oynarken bir tusa az uzun bastığında tuş dönüyor ileriye mi uzun bastın hep ileri gidiyor bu soruna bir çözümü olan arkadaş bana yardım edebilir mi şimdiden sağolun

dejavu178

dejavu178

Üye
quake arena güzel oyundur ben pc de oynardım çok fakat şu an ben virtual ile oyunu açtım ama oyunu oynarken bir tusa az uzun bastığında tuş dönüyor ileriye mi uzun bastın hep ileri gidiyor bu soruna bir çözümü olan arkadaş bana yardım edebilir mi şimdiden sağolun

klavye sabit olmadığı için basılı tuttugumuzda o sorun oluşuyo

ali ali 54

Üye
abi ben bunu indiremedim biri qfs ye fekan atıp link verse mobildeyim yada o siteden nası indiriliyo ?

ali ali 54

Üye
abi bunu c7 de deneyen var mı ? Oyunu kurdum dosyaları atıım ama oyun açılmıyor. Simgeye tıklayınca hiç bi şey olmuyo nedeni ne ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sadece klavye mi lazım fare ile birlikte mi

rapchi55

Üye
nokia E7 de mause takılıyo onunla oynayabilirmiyim? sanal klavyesi de var

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fatih54102

fatih54102

Üye
oyun fare ile uyumsuz port edildi boşuna uğraşmayın fare yle oynayamassınız.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tmm saol

Pringles

Pringles

Üye
Mause ile olmuyor. Söylemiştim.

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
teşekkürler

rapchi55

Üye
arkadaşlar ben yükledim oyunun simgesi geldi ancak açılmıyor oyun daha doğrusu hiç girmiyor oyuna tel. N8 yardmcı olurmusunuz
aynısı bende de vardı.çözüm rardan çıkan dosyaları direk E sürücüsüne atmak.E de yeni bir quake3 klasörü oluşturup içine atdıysan çalışmaz kardeşim
dediğini yaptım yine açılmadı kardeş bi yardım edin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

oktayksen

oktayksen

Üye
arkadaşlar virtual keyin signedı varsa link atabilirmi ben bulamadımda

Kayahan14

Kayahan14

Üye
signed yok

- - - Eklendi - - -

signed yok

- - - Eklendi - - -

signed yok

mustafanokia

Üye
dosyaları attım çlışmadı açılmıyor 603

ledon33

Üye
beyler oyunu açtım virtual keyde var ama oyun yatay modda ekrana uymuyor,telefon dikey modda yani telefon dik durumdayken ekranda ama dikken bile ekrana tam oturmuyor ekranın yarısı kadar görüntü var,ne yapmalıyım? Bu arada oyun için teşekkürler.

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt