Puyol: "Messi'nin sakatlığı, gecenin en kötü haberi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Puyol: "Messi'nin sakatlığı, gecenin en kötü haberi"
Barcelona'nın 34 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Carles Puyol, gecenin en kötü olayının yıldız oyuncu Lionel Messi'nin sakatlık anı olduğunu söyledi. Benfica'yla Camp Nou'da golsüz berabere kalan Barcelona'da Arjantinli yıldız, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maça yedek başlayan ve ikinci yarı oyuna giren yıldız futbolcu, Benfica kalecisi Artur'la çarpışarak sakatlandı ve oyundan alındı. Sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı bilinmeyen yıldız oyuncunun sakatlık haberi sadece Katalanlar'ı değil, tüm futbol severleri sarstı.

Messi'nin durumunun ciddi olmaması umduklarını dile getiren tecrübeli oyuncu, "Messi şimdi testlere giriyor, umarım ciddi bir şeyi yoktur. Gecenin en kötü haberi budur. Umarım en kısa sürede, %100 performansıyla sahalara geri döner. Sonu açık bir oyun oynadık, onsuz da gol atmaya çalıştık, ama olmadı." şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Thiago Alcantara da en az Puyol kadar endişeli gözükürken, "Genç bir kadroyla sahada olmamıza rağmen kazanmak için sahaya çıktık. Bu şekilde de oynadık, ama olmadı. Asıl kötü olansa Messi'nin sakatlığı oldu. Umarım ciddi bir şey değildir. Hepimiz endişeliyiz." ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin diz sakatlığının ciddiyeti henüz bilinmiyor, 25 yaşındaki oyuncunun haftasonundaki Betis maçında oynama şansı bulunuyor. Yıldız oyuncu, Çarşamba akşamı Facebook üzerinden, kendisi için iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt