Putin'in kızını basın evlendirdi, sözcü boşadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Putin'in kızını basın evlendirdi, sözcü boşadı
Basın Putin'in kızını evlendirdi, sözcüsü yalanladı.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in küçük kızı Yekaterina'nın bir Güney Koreli eski amiralın oğluyla evleneceği iddia edildi. İddiayı Güney Kore'de İngilizce yayın yapan Korea JoongAng Daily gazetesi ortaya atarken, Putin'in basın sözcüsü Dmitri Peskov haberleri kesin dille yalanladı.

Güney Kore'nin saygın gazetesi sayılan Korea JoonAng Daily, ismi açıklanmayan bir kaynağına atıfta bulunarak, Putin'in küçük kızı Yekaterina'nın (25) Güney Koreli bir amiralın oğluyla evleneceğini iddia etti. Amiral Yu Yong Gu, ülkesinin Moskova Büyükelçiliği'nde görev yapmıştı.

İddiaya göre, Ağustos ayında "damadın" babası eşiyle birlikte Japonya'da tatil yapıyordu. O sırada Güney Kore Tokyo Büyükelçisi Kvon Chul Hyun da o tatil yerinde bulunuyordu. Yemekte eski amiral küçük oğlunun Putin'in kızıyla evleneceğini elçiye anlattı. Habere göre, daha sonra sevgililerin kendisi de tatil bölgesine geldi. İddialara göre, Putin'in kızına iki Rus koruma eşlik ediyordu. Gazetenin kaynağı, Putin'in bu evliliğine karşı çıktığı ve daha sonra damatla tanıştıktan sonra fikrini değiştirdiğini öne sürdü.

2007'de Güney Kore Moskova Büyükelçiliği'nde çalışmış bir diplomat da düğünle ilgili söylentileri doğruladı.

PESKOV YALANLADI

Putin'in basın sözcüsü Dmitri Peskov, Güney Koreli gazetesinde çıkan iddiaları kesin dille yalanladı. Peskov, "Putin'in kızlarından birinin evleneceğiyle ilgili bir Güney Kore gazetesinde çıkan haberler kesinlikle gerçek dışı." dedi.

BASIN PUTİN'İN KIZLARINI "EVLENDİRİYOR"

Daha önce Rus Eho Moskvı radyosunun, "Özel Görüş" adlı programının canlı yayın konuğu olan Zavtra gazetesi (Rusya) Genel Yayın Yönetmeni Aleksandr Prohanov, Putin'in kızlarından birinin bir Rus oligarkı ile evlendiğini iddia etmişti. 2005 yılında Yunan Star televizyonu da Santorin adasında Putin'in kızının düğünün yapılacağını öne sürmüştü. Ama haberde Putin'in kızlarından Yekaterina Putina ya da Marina Putina'nın mı (1985 doğumlu) düğünün olacağı net olarak belirtilmemişti.

Rusya Başbakanı Putin, kızları ile ilgili bilgilerin ve görüntülerin kamuoyunda yer almasını istemiyor. Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev'in oğlu İlya da basında yer almıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
315
x-scarface
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
399
doctorrr
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
369
ANIL


Üst Alt