Oyun PUBG Mobile Yüklenemiyor Hatası Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
PUBG Mobile Yüklenemiyor Hatası Çözümü
Son zamanlarda gittikçe popüler hale gelmeye başlayan Battle Royale oyunları arasında en dikkat çeken ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan PUBG bildiğiniz üzere şuan birçok farklı platformda aktif olarak oynanabiliyor. Bilgisayar sürümünde yaşanan patlamanın ardından diğer platformlar içinde yayınlanan oyun ayrıca mobil sürümü ile de PUBG Mobile adı altında oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Bu yazımda PUBG Mobile yüklenemiyor hatası nasıl çözülür ? Kısaca bahsedeceğim. Öncelikle belirtmekte fayda var Android sürümünüz yeterli olsa da cihaz özellikleriniz çok düşük kaldığı zaman PUBG Mobile oynamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. PUBG Mobile yüklenmeme sorunu birçok kişinin başına gelebiliyor. Bu sorun aslında Google Play kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

En basit çözüm olarak telefonunuzun ayarlar menüsünden Google Play uygulamasını bulmanız ve ardından verileri temizle seçeneğine tıklayarak uygulamanın verilerini temizlemeniz gerekiyor. Bu sayede Google Play uygulamasının gereksiz dosyalarını temizlemiş olacaksınız. Diğer taraftan mevcut internet bağlantınızı değiştirerek indirmeyi tekrar deneyebilirsiniz.

Bazen bağlı olduğunuz WiFi ağında kullanlan güvenlik duvarı sizin oyunu indirmenize engel olabiliyor. Bu gibi durumlarda farklı WiFi ağına bağlanarak veya mobil veri kullanarak PUBG Mobile indirmek en iyi çözüm olacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
PALA.

PALA.

Üye
Bırak kökten batsın böyle pabçi midir ne zıkımsa gençler kafayı yedi...
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt