Psikolojik Çöküşe Önlem Alınacak

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Psikolojik Çöküşe Önlem Alınacak
Olaylı Galatasaray derbisini unutmaya çalışan Beşiktaş, Antalya-spor deplasmanında, 2-0'lık yenilgiyle ikinci şoku yaşadı. Süper Lig'deki ilk 4 maçında göz dolduran oyuncuların hırstan yoksun görüntüleri tepki çekti. Yönetim, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'den takımla ilgili ayrıntılı bir rapor talep etti.

Deplasmandaki 2-0'lık Medical Park Antalyaspor mağlubiyeti, Beşiktaş'ta sinirleri iyice gerdi. Yenilgiden çok mücadele yoksunluğunu görünce öfkelenen Başkan Fikret Orman, Futbol Genel Direktörü Zafer Önder Özen'den hemen ayrıntılı bir rapor talep etti. 85'inci dakikada protokol tribününden ayrılan Orman, cumartesi günü dış sahadaki Eskişehirspor karşılaşmasında bu kaybın telafi edilmesini istedi. Camiadaki çoğunluk ise olaylı Galatasaray derbisinin takımı psikolojik açıdan olumsuz etkilediği görüşünde.

Süper Lig'e iyi başlayan, ilk 4 sınavında üç puan alan Siyah-Beyazlılar; 5'inci haftada Olimpiyat Stadı'nda, G.Saray'la oynanan dev maçın etkisinden bir türlü kurtulamadı. Bir grup sahaya girince rakip 2-1 öndeyken duraklama dakikalarında tatil edilen randevunun şokunu atlatmayı planlayan Kartal, Antalya'da büyük hüsran yaşadı. Cezası sebebiyle locaya çıkan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, bir an olsun yerinde oturamadı, talebeleri de yeşil zeminde agresif tavırlarıyla dikkati çekti. Bitiş düdüğüyle asılan suratları, dönüş yolculuğunda gözlemlemek mümkündü. Önceki günkü müsabakanın başında tebessümle biz basın mensuplarını selamlayan Bilic, Önder Özen'le geldiği havaalanında bu kez gözlerini kaçırdı. Bu yıl formaya hasret kalan kaptan İbrahim Toraman, destekçilerinin fotoğraf ricasını geri çevirmedi; ancak onun yüzünden düşen de bin parçaydı.

PSİKOLOJİK ÇÖKÜŞE ACİL ÖNLEM ALINACAK

Başkan Fikret Orman ve kurmayları, acil durum değerlendirmesi yaptı. Problemlerin ana hatlarıyla masaya yatırıldığı toplantı ışığında, geleceğe dair bir dizi önlem paketinin alınması kuvvetle muhtemel. Her demecinde, ''Teknik ekibin ve profesyonellerin işine karışmıyoruz.'' diyen Orman, olumsuz gidişatta kulüp menfaatleri doğrultusunda adım atacakları vurgusunu seçti. Kadroda yer alan her futbolcuya ilişkin hazırlanacak detaylı çalışma, performansı düşenlere ve özel hayatlarına özen göstermeyenlere yönelik bilgiler içerecek. Halihazırdaki negatif gelişmelere karşın sezon sonunda şampiyonluk ipinin göğüsleneceğine dair güçlü inancını koruyan yönetim ve teknik heyet cephesi, taraftardan koşulsuz destek bekliyor.

Haber Kaynağı: Zaman
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
300
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
318
scarface006
Kingmortall
Cevap
11
Görüntüleme
1K
cargo3230


Üst Alt