programsız tema yapma süper!!

telepti

Üye
    Konu Sahibi
programsız tema yapma süper!!
Arkadaşlar ben güzel bişe yaptım.İhtiyacınız olan sadece winrar ve 1 adet herhangi bir tema...

1) ilk olark var olan temanızı winrar ile açın
2)Daha sonra burada var olan iconları istediğiniz gibi netten bulun var olanı silin ve buraya istediğinizi yapıştırın ve sildiğiniz icon un ismini yapıştırdığınız iconun isimini silip değiştirin..
3)Buradan dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapıp temanızı kullanabilirsiniz..
4)En son geri gelin ve temanızı masaüstüne atın ve tek yapmanız gereken artık telefona atmak herşey bu kadar..

süper beh..... by serdarn:

Tepkiler: jedi_50, Burak, aybey16 ve 8 diğerleri

leiche

Emekli Yönetici
güzel bir yöntem

akula

Üye
bi demek lazım emegine saglık

evet çalışıyor ben önceden yapmıştım nth dosyasını winrarla açınca dosyalar gözüküyor

peki iconları nerden bulcaz bildiginiz bir site var mı ?

denendi onaylandı
Yetkililere duyurulur:bu konu üst konu olmaya layik

telepti

Üye
    Konu Sahibi
iconları google da arat yeter be!!! olmadı istediğin bir resmi bile cözünürlük ayarı yaparsın sonra kırparsın ve yapıştırırsınız!!!!

Bu arada her türlü sorununuz için yazabilirsiniz kesin cevap yazarım bilgisayar konusu da olur farketmez!!
s40 haricinde s60 da da yazabilirsiniz eski telim 6630 du ama çalındı manevi değeri 1000 lira ederdi o kadar değerliydi yaw.. ama kısmet...

teşekkür ederseniz kardeşlerim ve bu topic i paylaşırsanız sevinirim!! eyw

Karısık La Biraz Neyse Ben Progrtamlıya Devam

tmm saolasın...

evet bende onu 7-8 ay önce yapmıştım gayet güzel çalışıyor hatta kapanış sesi bile ayarlayabiliyorsun ben windowsun kapanış sesini ayarlamıştım çok müthiş oldu

işşe yarıyor valla çok güzel bişe kardeşim çok tşk. ederim. saygılarla.....

kaan7878

Üye
güzel bir yöntem ama mu rasimleri uygun boyuta gönüştürmesi çok zor oluyor

msdony

Üye
tşkler bi deneyelim bakalım

tabiiki yapıyor değiştirmediğim *.nth *.jar kalmadı..
zaten bu uzantıların gerçek sahibi *.zip arşividir...
kendiniz bile oluşturabilirsiniz.....