Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ppsspp.apk lazim olan var mi?
Sponsorlu Bağlantılar
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
ppsspp.apk lazim olan var mi?
ppsspp mumkunse pro sunu olan varsa mediafire a upload edebilirmi ?
Silinen Üye 2413060
Kapalı Hesap
.
Son düzenleme:
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
media fire a upload edebilirmisin ? telefondayim goremiyorum.
Silinen Üye 2413060
Kapalı Hesap
.
Son düzenleme:
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
ee bi ara bakariz ozaman .d
Silinen Üye 2413060
Kapalı Hesap
.
Son düzenleme:
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
marketteki operamini den giriyorum. beles dedigini anlamadim. sistemin kendi browser cok yavas kaliyor. linkler ikinlsindede inmiyor ..
ka_za
Üye
Blackmart da vardı heralde
Silinen Üye 2413060
Kapalı Hesap
opera handlerden turkcellde -8 kontorun varsa beles giriyosun tabi flash player yok 13mb dan sonrasini indirmiyor
PME 4L
Üye
yasak arkadaşım kurallara uyalım
1ht1baron
Üye
Resmi sitesinden bedava olanı indir.Paralısından hiçbir farkı yok.
PPSSPP 0.7.6
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca 3-4 gün içinde yeni sürüm olan 0.8 çıkacak.
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
emulator icin tesekkur ederim. psp oyunu bulamadim simdide. mirror's edge, final fantasy, gibi oyunlar varmis ama torent linki atiyor hep. yardim edermisin.
Silinen Üye 2413060
Kapalı Hesap
.
Son düzenleme:
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
ee goldu nasil bulacam. 6-7 fps de oyun donar
1ht1baron
Üye
Gold ve normali arasında hiçbir fark yok.Resmi sitesinde yazıyor.Gold sürümünü alanlar ppsspp nin gelişmesine destek olmak isteyenler.İkisini de kullandım.Aynı fps veriyolar.
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
saolasin. simdi psp icin iso dosyasini atsam telefona fps den donma yaparmi ?
İso dosyasını telefona atmadan oyunu çalıştıramazsın.Kasma durumu oyundan oyuna ve telefondan telefona değişir.Bazı oyunlar hiç açılmayabilir.Ayrıca 3-4 gün sonra yeni sürümü çıkacak.Kasma durumu azalacak ve çalışan oyun sayısı artacak.
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
S3 ten iyi performans alnir heralde .d
neksushot
Üye
Yok bu emulator kötü fpse daha iyi bende psp de var bildiğin psp qma oynamıyorum
MaxiHan
Üye
Fpse ps1 oyunlari icin var, ppsspp yi google playden indirebilirsin. Smackdown vs raw 2011 i bir kac ince ayarla s3 te tam performans oynuyorun