Uçan Depik
Üye
Power Strenght RM-612
Bu fw'yi yabancı bir fw üzerine kurdum özellikle performans'a önem verdim güle güle kullanın
________________________________________________________________________________​__
ÖZELLİKLER
Fw'nin en önemli özelliklerinden birisi final sürümünü kurarken telefonunuzdaki hemen hemen hiç bir bilginin silinmeyecek olması yani verdiğim dosyalarla normal bir şekilde flaş atacaksınız fakat telefonunuzdaki uygulamalar, mesajlar, rehber vs. hiç birine bir şey olmayacak
Fw'de ram 58-62 arasında
İnternet Önbelleği E'ye taşındı
Önbellek Genişletildi
Sahte overclok yapıldı (Yani programlarda işlemci 600 mhz olarak görünüyor)
Arka plandaki gereksiz programlar iptal edildi
İnstall server yaması uygulanmadı (Sertifikasız uygulamaları yüklemek için RomPatcher'den install server'i etkin hale getirmeniz gerekiyor)
Origin tema efektleri uygulandı
Nebular Nectar ve Shiny Black Temaları Eklendi
Qt sorunsuz bir biçimde çalışıyor
Eğer "Night Star" dan bu yazılıma geçiyorsanız önceden yüklemiş olduğunuz Qt uygulamalarınız bir zarar
görmez
İşlemci yükü hafifletildi
Core'de ufak değişiklikler yapıldı
Tuş kilidindeki dil problemi düzeltildi
6 sayfa ifade modu eklendi
n8 smileler kullanıldı
Sanal klavye kullanmak isteyenler flaşlamadan önce nfe ile 5800 static features'ini atarlarsa sanal klavye eklencektir
n9 ikonlar kullanıldı
n8 menü kullanıldı
Hiç bir uygulama silinmedi
Ev ekranına ilave 3 kısayol çubuğu eklendi
Kapat menüsüne yeniden başlat eklendi
Nokia smart installer sorunsuz çalışıyor
Ayrıca Extra uygulamalar eklendi
________________________________________________________________________________​________
KURULUM
1 . Aşama
Sadece verdiğim dosyalarla flaşlama işlemini gerçekleştirin ve 2. aşamaya geçin
2. Aşama
İlk Önce
Daha sonra Rom Patcherden İnstall Server yamasını aktif hale getirin ve
Fw tamamen benim yapımımdır
Uygulamayı dahi ben yaptım fakat upluad ederken dosyanın adını yanlışlıkla Rav4 diye yazmışım
Saygılar; Kazım Arslan !!
İNDİR
________________________________________________________________________________​__
ÖZELLİKLER
Fw'nin en önemli özelliklerinden birisi final sürümünü kurarken telefonunuzdaki hemen hemen hiç bir bilginin silinmeyecek olması yani verdiğim dosyalarla normal bir şekilde flaş atacaksınız fakat telefonunuzdaki uygulamalar, mesajlar, rehber vs. hiç birine bir şey olmayacak
Fw'de ram 58-62 arasında
İnternet Önbelleği E'ye taşındı
Önbellek Genişletildi
Sahte overclok yapıldı (Yani programlarda işlemci 600 mhz olarak görünüyor)
Arka plandaki gereksiz programlar iptal edildi
İnstall server yaması uygulanmadı (Sertifikasız uygulamaları yüklemek için RomPatcher'den install server'i etkin hale getirmeniz gerekiyor)
Origin tema efektleri uygulandı
Nebular Nectar ve Shiny Black Temaları Eklendi
Qt sorunsuz bir biçimde çalışıyor
Eğer "Night Star" dan bu yazılıma geçiyorsanız önceden yüklemiş olduğunuz Qt uygulamalarınız bir zarar
görmez
İşlemci yükü hafifletildi
Core'de ufak değişiklikler yapıldı
Tuş kilidindeki dil problemi düzeltildi
6 sayfa ifade modu eklendi
n8 smileler kullanıldı
Sanal klavye kullanmak isteyenler flaşlamadan önce nfe ile 5800 static features'ini atarlarsa sanal klavye eklencektir
n9 ikonlar kullanıldı
n8 menü kullanıldı
Hiç bir uygulama silinmedi
Ev ekranına ilave 3 kısayol çubuğu eklendi
Kapat menüsüne yeniden başlat eklendi
Nokia smart installer sorunsuz çalışıyor
Ayrıca Extra uygulamalar eklendi
________________________________________________________________________________​________
KURULUM
1 . Aşama
Sadece verdiğim dosyalarla flaşlama işlemini gerçekleştirin ve 2. aşamaya geçin
2. Aşama
İlk Önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirin ve E:/patches klasorüne atınDaha sonra Rom Patcherden İnstall Server yamasını aktif hale getirin ve
yükleyin [Not : Seçmeli kurulumda hepsini seçin ] [Resimdeki gibi olsun ]Fw tamamen benim yapımımdır
Uygulamayı dahi ben yaptım fakat upluad ederken dosyanın adını yanlışlıkla Rav4 diye yazmışım
Saygılar; Kazım Arslan !!
İNDİR