Potada dev kapışma

Sponsorlu Bağlantılar

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Potada dev kapışma
Beko Basketbol Ligi'nde ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker, bugün kozlarını paylaşacak.

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak olan önemli maçta Galatasaray Cafe Crown, rakibi Fenerbahçe Ülker'i ağırlamaya hazırlanırken, zorlu karşılaşmada Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz hakem üçlüsü görev yapacak.

Ligin 13. haftasındaki derbi mücadelesi öncesi Galatasaray 22 puanla lider Efes Pilsen'in ardından ikinci sırada, son üç maçı ortalama 33 sayı farkla kazanan Fenerbahçe Ülker ise 21 puanla üçüncü sırada yer alıyor.


Galatasaray'da ayak bileğindeki sakatlık yüzünden son iki maçtır kadroda yer almayan Dejan Milojevic Fenerbahçe'ye karşı da forma giyemeyecek.

Ayak tarak temiğini kıran 18 yaşındaki Teoman Örge'nin iki ay takımdan uzak kalacağı Galatasaray'da, hafta boyunca idmanlara çıkmayan Erdem Türetken'in durumu da maç saatinde belli olacak.

Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Murat Özyer'in görevine son verilmesinin ardından, teknik danışman Koray Mincinözlü takımın başında derbi maça çıkacak.

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda bu sezon oynadığı iki maçı da kaybeden Fenerbahçe Ülker'de kasığından sakat olan Hırvat yıldız Gordan Giriçek takımdaki yerini alamayacak.

Beko Basketbol Ligi’nde son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl yine bu salonda oynanan Galatasaray derbisini kaybetmişti.


.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
 


Üst Alt