Haber Posh Mobile Micro X S240, dünyanın en küçük Android akıllı telefonu oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Posh Mobile Micro X S240, dünyanın en küçük Android akıllı telefonu oldu
Akıllı telefon pazarında bir çok model yer alırken, özellikle de amiral gemileri genelikle 5" ekrana sahipler. Çok daha büyük ekrana sahip olan phablet olarak adlandırılan akıllı telefonlar da pazarda önemli bir yere sahip olmakta.



Gelişen internet teknolojileri ve akıllı telefonların yazılım ve donanım özelliklerinin daha da güçlü olması, bu cihazların multimedya özelliklerini ön plana çıkartırken, bu nedenle de büyük ekranlar günümüzde daha fazla tercih ediliyor.

Pazarın lider isimlerinden olan Apple, son dönemde 4.7" ve 5.5" ekrana sahip modelleri pazara sunarken, kısa süre önce 4" ekranlı bir model olarak iPhone Se'yi sunmuş ve daha küçük ekranlara dönüş yapmıştı.

Akıllı telefonlara baktığımızda ekranlar devamlı olarak büyüyor, fakat acaba şu an için en küçük ekranlı akıllı telefon hangisi? İşte bu soruya cevap ise Posh Mobile Micro X S240 olabilir.

Posh Mobile Micro X S240 akıllı telefon için Unbox Therapy'den bir video gelirken, cihazın teknik özellikleri de şöyle olmakta.

Bu akıllı telefon 2.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Çift çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan Posh Mobile Micro X S240 akıllı telefon ayrıca 512MB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de 4GB olarak belirlenmiş.

Google Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Posh Mobile Micro X S240, 2.2MP arka kamera içermekte.

Posh Mobile Micro X S240, dünyanın en küçük Android akıllı telefonu oldu
 


Üst Alt