Portekizlilere gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
Portekizlilere gönderme

Bizim takımımızda 5-6 Portekizli oyuncu var, 5-6 tane de Avrupa'nın çeşitli yerlerinden oyuncu var. Portekizli oyuncular birlikte zaman geçiriyor. Hep beraber takım olmamız lazım.
Uzun bir aradan sonra Carvalhal tarafından ilk 11'de görev verilen Ernst, Dinamo Kiev ve takımdaki Portekizlilerle ilgili şunları söyledi:

"Elimizden geleni yaptık. Pozisyon korner mi, değil mi bilemiyorum. Korner de olmayabilir. Gol atmak için hep birlikte geldiler ve maalesef attılar. İki deplasman maçında iki mağlubiyet aldık. Bu maçlarda puanlar alabilecek durumdaydık. Geçen seneden farklı olarak, İstanbul'da evimizde farklı oynuyoruz. Takımda iyi oyuncular var. Ben de her zaman yaptığım gibi, bundan sorna iyi çalışıp hocamın görev vermesini bekleyeceğim. Elimden geleni yaptım bu maçta arkadaşlarımla beraber. Gol atamama gibi bir problemimiz olduğunu düşünüyorum. Takımda Portekizli oyuncuların fazla olmasının doğrudan bir sorun doğurduğunu düşünüyorum. Bizim takımımızda 5-6 portekizli oyuncu var, 5-6 tane de Avrupa'nın çeşitli yerlerinden oyuncu var. Elbette Portekizli oyuncular birlikte zaman geçiriyor. Hep beraber takım olmamız lazım"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt