Porsche Design Huawei Mate 9 ön siparişe sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Porsche Design Huawei Mate 9 ön siparişe sunuldu
Geçtiğimiz sene sonunda Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden Huawei, yeni bazı cihaz duyuruları gerçekleştirmişti. Bu akıllı telefonların başında büyük ekranlı üst seviye phablet modeli Huawei Mate 9 gelirken, ayrıca bu akıllı telefonun biraz daha küçük ve iki yanı kavisli ekranlı versiyonunu da firma Porsche Design Mate 9 adı ile ortaya çıkarmıştı.



Bu yeni akıllı telefon aradan geçen zaman sonrasında satışa sunulmaya hazırlanıyor. Şu anda ön siparişe sunulan Porsche Design Huawei Mate 9 akıllı telefonun satışa çıkacağı tarih 31 Ocak olarak belirlenmiş. Cihazın fiyatı ise 1395€ gibi oldukça yüksek bir rakam. Şu anda yüksek kur ile 5.750TL civarı bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.

Cihazın teknik özelliklerini verecek olursak eğer, Porsche Design Huawei Mate 9 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun sistem belleği 6GB ve dahili veri kapasitesi de 256GB olarak belirlenmiş. Bu kapasite microSD kart desteği cihazda bulunmadığından arttırılamıyor.

Akıllı telefon, Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-G71 grafik işlemcili HiSilicon Kirin 960yonga setinden güç alıyor. Porsche Design Huawei Mate 9'un arkasında 20MP + 12MP olarak çift arka kamera bulunuyor ve ayrıca önde Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazın bataryası ise4.000mAh.
 


Üst Alt